Porque se лама 21 blackjack

како да се игра texas holdem poker

На Пенсилванија Игри Одбор за Контрола има гласаше едногласно за да се овозможи пренос на сопственоста на Песок Казино Дошол до нов сопственик.Лас Вегас Песоци Corporation повеќе нема да биде на чело, како PCI Игри Орган е Правец Крик Витлеем е стекнување напори биле одобрени.Правец на Крик е се издаде лиценца игри на среќа во државата и ќе плаќаат $1.4 милијарди долари за местото на одржување, како и $3.75 милиони евра за промена на контрола на надоместокот за трансферот.Планови да Инвестира: Ветрот Крик планира да се трошат дополнителни $190 милиони евра да се вложат во недвижности, како дел од redevelopment и повторното раѓање план.Како нови сопственици, на Poarch Бенд на Крик Индијците се подготвени да се добие за да работат на нивниот најголем сопственост до денес.Племето сака да се претвори во игри простор во повеќе од едно казино во растечкиот пазар.Нов хотел кула ќе биде создадена, фали 276 соби за гости.На настани е простор да се додаде обезбедување 42,000 квадратни метри, како и redevelopment на бр.2 Машина Продавница.Продавницата ќе стане третиот хотел простор во Пенсилванија, кој не само 400 соби за гости, но исто така и на внатрешен воден парк.Планот за проширување на постојните казино хотел и простор за состаноци, се очекува да се земе околу две години за да се заврши.Правец на Крик сака да започнете што е можно поскоро откако одобренија се дадени за промени.Според Lehighvalleylive.com.. porque se лама 21 blackjack.
Ветрот Крик ќе се инвестира околу $250 милиони евра за да го промените бр.2 Машина Продавница во вода и авантура парк.Официјални лица изјавија дека тие треба развој партнери да ги донесат нивните планови за живот.Вода/авантура парк ќе биде дом на воден парк, исто така, нуди ziplines, јажиња курсеви и маратон.Долго Време Доаѓа договор помеѓу Лас Вегас Песоци Корпорација и Poarch Бенд на Крик Индијанци е во делата, бидејќи Март 2018 кога договорот за првпат беше објавен.Тоа е донесена само преку една година за да се справи биде финализиран и одобрени.Правец на Крик одлучи да потроши $15 милиони евра за ребрендирање во првите три месеци на сопственост.Тие план за се има многу пари подготвени за пазарот на објектот ако соседните држави започне игри проширување.Племето објасни за време на неодамнешниот состанок на Бордот тие се подготвени за предизвик и се поставуваат за да се продолжи со добротворни придонеси за заедницата, исто како Песок не од отворањето. порт alberni казино шансите rimrock.