кој поседува 52 социјална покер клуб

покер маси во мериленд во живо казино

Иако Тигар Шумата не е релевантно што се однесува до победа специјалност оди, тој е сеуште релевантни колку што обложување оди.Тоа не е толку популарно да се обложуваат на Тигар да победи на турнирите, како што некогаш беше, но тоа не значи Sportsbooks треба да заборавиме за откако легендарниот играч на голф.Новиот нешто да се обложи на е кога и кој турнирот Тигар Шумата ќе победи оваа година.Но, зошто да престане да постои sportsbooks?Говедско месо до Тигар Шумата придонеси.Колку турнири ќе Тигар победи оваа година?Колку специјалност ќе Тигар победи оваа година?Она што ќе Тигар Шумата биде рангирана на крајот на годината?Тоа е 2011 година кој поседува 52 социјална покер клуб. Тоа е сосема нова година, со нови можности.Тоа се рече, тоа може да биде можно дека Шумата добива неговата игра назад на оваа година со сите драма зад него кој е во сопственост на граница казино. Bodog има коефициенти за тоа кој ќе победи на пари листата оваа година и тие имаат Тигар Шумата во 11/10 покер маси и дилери за изнајмување.

Всушност, bookmakers сепак да имате Тигар сакаат да победат на Отворено Првенство и Мајстори.Тоа е време да се врати Г-дин Шумата на неговото вистинско место што води на голф обложување зуи.Ние само треба да го направи својот дел, и да победи оваа година.За неговиот дел, Шумата изгледаше добро почетокот на Torrey Борови.Тој започна со back-to-back круга од 69 и наслов во текот на викендот тој беше во впечатлива растојание од лидерите.По 74 во сабота и 75 на неделата Шумата заврши турнирот во 1-во.Но не беше доволно за позитивен знаци за двете голф фанови и bettors да скокнете назад на Тигар Шумата обложување вагон.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер маси во мериленд во живо казино.