гроздобер коцкање центар крстозбор поим

болка жешка куче geant казино

usiness за Genting Сингапур Ltd, промотор на Места World Sentosa казино комплекс (на сликата во датотека фото) во Сингапур, е најверојатно да биде "еден од подобрите туризам обновување приказни поради својот биланс на состојба сила и добра контрола на Covid-19 во Сингапур," рече недела белешка од банкарскиот група Номура, по казино фирма е првата четвртина заработка.omura рече дека тоа беше предвидено таму ќе биде "не многу понатаму со главата на домашните туристи" за Genting Сингапур е бизнис, со оглед на континуираното отсуство на значајно број на странски туристи, но дека степенот на пад на квартална заработка биле "поголем отколку што се очекуваше".anagement на пандемија во градот-држава може, сепак, "овозможи Сингапур да донесе патување меурчиња побрзо отколку конкурентските туристички дестинации," додаде Номура аналитичари Tushar Mohata и Alpa Aggarwal.s на пладне во неделата, Сингапур пријавиле дека "10 нови случаи на локално ниво, пренесува Covid-19 инфекција," од кои седум биле "поврзани со претходните случаи", изјави Министерството за Здравство.s на истото време, Сингапур имаше 395 активни случаи, и 60,933 случаи празни.Вкупно на 31 смртни случаи од болести биле снимени како на тој датум.nalysts Vitaly Umansky, Kelsey Жу, и Луис Li, на брокерска Sanford В гроздобер коцкање центар крстозбор поим. Bernstein Ltd изјави во петок на кодови, цитирајќи коментари со Genting Сингапур: "Како менаџмент верува дека меѓународните визитација да Сингапур ќе биде, најверојатно, нема да се врати во блиска, Одморалишта World Sentosa е да се фокусира на развој на настани и промоции понуда на целни домашни клиенти." nother институција, Maybank Инвестициска Банка Bhd, истакна во недела на кодови, дека тоа се надеваше, Сингапур казино индустријата VIP игра том и маса-пазар бруто игри приходи (GGR) би "се опорави до 50% до 75 проценти од пред Covid-19 нивоа на оваа година".ut аналитичар Самуил Јин Shao Јанг забележа: "за Жал, тоа е повеќе веројатно со оглед на трети Covid-19 'бран' во Малезија", која тој ја опиша како "клучен пазар" за Одморалишта World Sentosa.aybank е сега прогнозирање Сингапур е ВИП волумен и маса-пазар GGR во 2021 да застане на соодветно 25 проценти, а 60 проценти од пред - Covid-19 нивоа гроздобер jokers диви слот машина. Згора на тоа, на Сингапурски владата најави на 4 Мај 2021 дека оперативниот капацитет на атракции, што вклучува интегриран места како Одморалишта World Sentosa, ќе биде намалена од 65% на 50% што се должи на неодамнешната пораст во Covid-19 случаи во Сингапур," изјави Maybank е Г-Јин. гроздобер јапонски токен слот машина.