Elvis слот машина голема победа

рај победи казино без депозит бонус

conomic активност преку Азиско-Пацифичкиот регион "продолжува да ја ослабне за омекнување на глобалната побарувачка и неизвесноста поврзана со ескалација на сад-Кина за трговска војна," вели дека на третиот квартал економски преглед издадени во вторникот од страна на Фич Рејтингот Inc.mong на регионални власти кои имаат казино индустријата, Сингапур и Јужна Кореја имаат видено "особено се изговара" застој во општата економска активност, поврзани со нивната изложеност на електроника сектор и на "глобал технолошки циклус и трговски спор", рече рејтинг агенција.onetheless Фич во моментов дава двата јурисдикции стабилна перспектива за нивните долгорочни странска валута издавачот default оценка (IDR) и долгорочна локалната валута IDR.Сингапур е се стави во "ААА", и во двата случаи, додека Јужна Кореја е се "АА-".или Кина, главниот фидер пазарот на потрошувачите за Макао е казино индустријата, Фич има "А+" стабилна оценки за двете категории на задолжување, врз основа на институцијата е најновиот преглед во почетокот на декември elvis слот машина голема победа. Врв влијанието на неодамнешната U elvis presley слот машина за продажба. тарифа дејства на останатите серија на Кинескиот извоз во U elvis слот машини за продажба.
треба да биде најмногу видлива во четвртиот квартал 2019 и на почетокот на 2020," предложи Фич.acau беше само Фич-номинална "суверени" – во смисла на долгот на издавањето – во регионот без било најдобро државниот долг, истакна организација.чеша, истакна во својот ажурирани видиш дека градот е рејтингот се "ограничени од страна на Макао е висок БДП нестабилноста, концентрација на игри сектор и туризам од Кина, и неговата подложност на промени во Кина пошироката политика на животната средина".otwithstanding Macau гејминг сектор се соочува со "благо забавување" – неговото казино бруто игри приходи (GGR) извештај за првите осум месеци од 2019 застана на MOP198.22 милијарди долари (US$24.5 милијарди долари), надолу 1.9 отсто од пред-годишниот период – Фич изјави за "засега" тоа беше се држат до својата прогноза Macau ќе имаат 2019 буџетски суфицит е еднаква на 9.6% од БРУТО домашниот производ.чеша, рече дека "политичката нестабилност" со кои се соочуваат Macau вклучени диверзификација на локалната економија да "сектори помалку се потпираат на игри и Кина".чеша овој месец омаловажувани суверена должничка outlook за Хонг Конг, Макао е соседните Кинески Посебен Административен Регион, за да се "АА" со негативна перспектива, од "АА+" стабилна, бидејќи во тек на анти-владини протести таму.Институцијата, рече Хонг Конг рејтинг беше неговата "само негативна перспектива" проценка за регионот.ong Конг материјали некои од Макао е туристи, и е, исто така, е за многу години пауза за туристите од Кина кои, исто така, направи посета на Макао.чеша, истакна во однос на Хонг Конг: "Тековните настани ризик од поткопување на меѓународната перцепции за квалитетот и ефективноста на Хонг Конг власт систем и владеењето на правото, и за стабилноста и динамика на нејзиното деловно опкружување." рај победи казино без депозит бонус.