казино del sol сојузна id број

што треба да знаете за слот машини

Онлајн покер играчи имаат уште една масивна онлајн покер турнир фестивал да уживаат во почетокот на оваа недела со почеток на XL Blizzard со 888poker.Онлајн покер фестивал ќе функција 34 турнир настани, работи од 18 јануари до 28.Играчи ќе се најде убав различни покер игра формати во микс, плус награда базени ќе имаат големи гаранции.Првиот ден на фестивалот ќе вклучува три настани.Во 19:00 GMT, Настан #1 и #2 ќе започне.Настан #1 има buy-in од $109 и е $80,000 Отворање на Настанот.Настанот #2 е многу пониско buy-in од $12 и ќе биде $15,000 Мини Отварање на турнирот.Завршниот настан на денот е #3, која е $20,000 Крајот на Отворањето на турнирот со $55 купи-во.Играчи кои учествуваат во XL Blizzard фестивал може да се најдат себеси со седиште во виртуелниот чувствував со врвот покер аргументи, кои се исто така амбасадорите на 888poker.Такви играчи може да се вклучи и Крис Moorman, Софија Lovgren, Паркер Talbot, Dominik Nitsche, Бруно Фостер, Натали Hof и Denilson.Да им помогне на своите членови заработи седишта, 888poker е понуда до квалификациите за Главниот Настан и Мини Мелодија До Настанот казино del sol сојузна id број. XL Blizzard Главниот Настан квалификациите ќе се кандидира секој ден во 21:00 GMT со првите два играчи за бараж заработуваат Главниот Настан седиште во вредност од $1,050 што ви е потребно за покер ноќ. XL Blizzard Мини Мелодија До Настан Квалификациите ќе се кандидира секој ден во 17:00 GMT со топ 20 играчи на секоја бараж заработуваат седиштето на $12 купи-во турнир.Онлајн покер соба е, исто така, нуди до колку што е $1 милиони евра во екстра пари за посебни достигнувања.Ако играчите може да добијат повеќе од еден XL Blizzard настан, тие стојат за да победи дополнителни парични награди.Играч кој победи 2 настани ќе заработите $1,000, додека 3 победи произведува $10,000 во екстра кеш, 4 победи изнесува $100,000 и 5 победи ќе се еднакви на 1 милион долари дополнителна парична награда!Сите детали на претстојните XL Blizzard може да се најде на фестивалот страница на 888poker. што треба да знаете за покер.