264 цела патот северна казино

creador де ла ruleta del казино

Топ директори на Дин Места Ltd.се forgoing помеѓу 33% и 100% од нивните плати да се надомести тековна вработен плати и другите трошоци.Компанијата објави во вторникот на директори ќе forgo на делови од нивните плати во замена за акции на компанијата на берза.Дин извршен ДИРЕКТОР Мет Maddox потврди дека тој ќе се откаже од остатокот на неговата 2020 плата, така што компанијата може да се движите низ финансиска криза што произлегуваат од COVID-19 пандемија.На Комисијата за Хартии од поднесување наведени Maddox е 2018 плата од $1.9 милиони евра.Компанијата најави минатата недела, ќе ги плати сите на своите вработени за 30 дена, вклучувајќи ги и нивните просечни совети, по тоа затворени Бис Бостон Харбор и Дин и Бис Лас Вегас да помогне да се намали заедница ширењето на вирусот.На почетокот на месецот, Дин е првата компанија да го објави тоа беше доброволно затворање на неговите својства по првата велејќи дека тоа ќе се затвори својот ноќен клуб, dayclub, театри и казино е sportsbook и покер соба. 264 цела патот северна казино.