ѕвездата казино broadbeach ресторани

казино апликации кои даде вистински награди

ЛОНДОН — IGT (NYSE: IGT) е посветена на подобрување на разновидноста и инклузија низ гејминг индустријата од страна на партнерство со Сите-во Разновидноста на Проектот, како основачки член и учесник во проектот в.д. година.На Сите-во Различноста Проект е индустрија-управувано, не-за-профит иницијатива која има за цел да се репер различност, еднаквост и инклузија низ глобалната игри на среќа и обложување сектори.Неговата цел е да се измери на податоци и поддршка на отворен и објективен дискусија за разновидност низ целата индустрија во светот.Проектот ќе обезбеди година на година напредок ажурирање; се потенцира успесите, предизвици и можности; и да се направи најдобрата пракса препораки за различностите и опфат (D&I) теми за гејминг индустријата, како што се корпоративното управување, внатрешните политики, вработување практики, еднаква плата, вработување, законска регулатива, несвесни предрасуди, и маркетинг.

"На индустријата за игри е единствен и бара свои компаративни со цел да се добијат најмногу достапни и применливи податоци", рече Ким Barker Ли, IGT Заменик Претседателот на Разновидноста и Вклученост ѕвездата казино broadbeach ресторани. "Ние треба отворена дискусија за индустрија-специфични бариери за вклучување и разновидност, како и нудат можности за подобрување.Разбирање каде што сме ние денес ќе ги информира за она што ние треба да се направи за да се движат бар и да се направи трајно влијание." "Ние седат како индустрија е првата и единствената организација кои работат да им се помогне на индустријата како колективна во однос на D&I", рече Кели Kehn, Ко-Основачот на Сите-во Разновидноста на Проектот. "Утврдивме Сите-во Разновидноста на Проектот, но оваа иницијатива треба да биде водена од страна на индустријата ѕвездата казино вклучена голд коуст. IGT е посветеност кон различноста и вклучување ќе ви помогне да послужи како светол пример за индустрија на глобално ниво, како да раководство за напредокот кон работното место еднаквост" ѕвездата казино вклучена појадок. "Родовата различност не е за туркање квоти или агенди", рече колеги Сите-во Различноста Проектот Ко-Основач Кристина Thakor-Rankin: "На Сите-во Разновидноста на Проектот е околу признавајќи дека очекувања и аспирации на следната генерација на вработените и клиентите се многу различни нашата страна, и ние треба да се направи промени сега со цел да се напредува во иднина." За IGT IGT (NYSE: IGT) е светски лидер во игри на среќа.Ние им овозможи на играчите да ја доживеат нивните омилени игри низ сите канали и регулирани сегменти, од Гејмерски Машини и Лотарии да се Интерактивни и Социјални Игри.Подигнување на богатството на премиум содржини, значителни инвестиции во иновациите, во-длабочината на клиентите интелигенција, оперативни експертиза и водечки-edge технологија, нашите игри решенија се предвиди барањата на потрошувачите, секаде каде што тие ќе одлучат да се игра.Имаме добро воспоставени локални присуство и односи со властите и регулаторите во повеќе од 100 земји ширум светот, и да се создаде вредност со почитување на највисоките стандарди на услуга, интегритет и одговорност казино апликации кои даде вистински награди. IGT има над 12,000 вработени.За повеќе информации, ве молиме посетете ја www. IGT.com казино апликации вистински пари сад. IGT контакти: Роберт К.

Винсент, Корпоративни Комуникации, се на бесплатниот во САД/Канада (844) IGT-7452; надвор од САД/Канада (401) 392-7452 Џејмс Hurley, Односи со Инвеститорите, (401) 392-7190 Симон Cantagallo, (+39) 06 51899030; за италијански медиуми прашате нешто во Врска со Сите-во Разновидноста на Проектот На Сите-во Разновидноста на Проектот е индустрија е глобален ресурси за податоците кои се однесуваат на разновидност и вклученост.Тоа собира податоци преку вработен истражувања и на Сите-Индекс — стандард индекс кој е поставен да биде дефинитивна бенчмарк алатка за коцкање индустрија за да се измери напредокот кон вклучување на работното место.Нејзината визија е да се префрлат на парадигмата за инклузија преку транспарентност, мерливост и вистински тактики.Сите-во Различноста Проектот започна својата веб страница и социјалните медиуми кампања и сега е регистрирање на учесниците за Сите-Индекс на истражувањето.Повеќе информации може да се најде на allindiversityproject.com или со испраќање на [email protected].Сите-во Разновидноста на Проектот контакт: Кели Kehn, (+44) 07 449861900 Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.