Blackjack pizza & salads tucson az

hobey е казино во sun valley

Тоа е во потрага повеќе и повеќе како онлајн спортски игри нема да биде доаѓање во Њујорк оваа година.Законодавната седница се очекува да се заврши вчера и со неговото затворање, престанок на дискусија на сметката да овласти онлајн спортски wagers наскоро.Пратениците одлучија да го продолжи седницата на ден, но тоа најверојатно нема да биде доволно време за да се добие било вистинска работа.Законот е спонзор, Assemblyman Гери Pretlow, тврди дека законот е "за сите, но мртвите." Законот има наиде на проблеми поради различни причини, но најголема пречка е верувањето дека онлајн спортски игри само може да се случи преку уставниот амандман.Ова ќе видите на избирачите преземање на гласање за да одлучи активност е судбината, и е на позиција поддржани од страна на Собранието на Говорникот Карл Heastie, како и Држава Њујорк Гувернерот Ендрју Cuomo blackjack pizza & salads tucson az. Cuomo, како добар њујоркер, постојано и упорно, изјави дека тој нема да budge од неговата позиција, и покрај мал број на врвот закон фирми во државата, признавајќи дека уставниот амандман не е потребно.Како Pretlow и Сенатор Џо Addabbo се подготвуваат да повлечете го приклучокот на законот, Addabbo прави лимонада од лимони.Според твит објавено од бирото на шефот на Бивол Вести, кој е по коцкање дебата опширно, Том Скапоцени, Сенаторот има кажано, "за Жал за гувернерот, тој не е дел од уставниот амандман процес.Сега имам да изготват нешто ми се допаѓа, во соработка со Собранието.Значи, ние можеме да извлечеме многу различно, и многу пошироко бил" во тој процес." Дека законот ќе се дефинитивно најмногу вклучуваат некои од објектите што се гледа на претходната верзија, како и некои нови материјали.Меѓу опции Addabbo и Pretlow се обидуваат да се воведе, во прилог на мобилен-врз основа на влогови, се во-стадион sportsbooks и киосци.На пратениците не верувам дека законодавното тело треба да се обиде и да се утврди законитоста на онлајн sportsbooks – можеби тоа може да се воведе без промена на уставот; можеби тоа не може.Сепак, Pretlow тврди, "јас мислам дека ние треба да им дадеме на луѓето на Њујорк можност да го направи она што тие сакаат да се направи, која е залог на спортски настани.Јас однос на говорникот, но тој не е член на апелационен Суд." Addabbo е фрустрирани, како и, и рекол, "ЊУЈОРК ќе се залепи како оневозможено автомобил на рамо, додека ние им овозможи на нелегално обложување спортски бизнис во нашата држава да напредува и idly се види други соседни држави помине ни се со огромни приходи приходи од мобилни спортски обложувања." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre blackjack pizza & salads west 10th street greeley co.