кога е мелбурн казино отворање

федерација француската де patin на рулет

oody е Инвеститори Услуга вели финансии на NagaCorp Ltd, инвеститор во Азија казина, најверојатно, ќе остане стабилна во текот на следните 12 до 18 месеци.oody е наведено дека не треба да биде случај, иако игри на фирмата планира да позајмите пари од својот главен извршен со цел да се продолжи со САД$3.5-милијарди проширување на својот предводник на NagaWorld комплекс (на сликата) во Cambodian капитал Phnom Penh.ollowing Мудис афирмација на NagaCorp кредитен рејтинг на минатата недела, на рејтинг агенција нуди писмено мислење на NagaCorp.Овој месец Мудис потврди својата "Б1", корпоративни семејство оценка за NagaCorp и нејзината "Б1" високи необезбедени оценка за NagaCorp обврзници деноминирани во сад долари, давајќи и рејтингот на "стабилна" outlook.ong Конг-листата NagaCorp има долга и ексклузивна дозвола да работат во казина во Phnom Penh и нејзините environs.Тоа ќе трае две установи таму, ова тврдење 1 и ова тврдење 2, сега познат колективно како NagaWorld, и има само најави планови за една третина, наречен ова тврдење 3. Компанијата има претходно рече дека ова тврдење 3 ќе додадете 4,720 хотелски соби комплексни и 12-ниво "мулти-забава подиум". Силна оперативни перформанси поддржува солидна финансиска метрика во текот на следните 12 до 18 месеци", рече Мудис изјавата објавена на 17 април кога е мелбурн казино отворање. Раст во ВИП игри бизнис продолжува да биде поддржана од страна на конкурентни иницијативи или комисии за игри промотори," истакна Мудис изјава.oody е додаде дека во мас-пазар игри сегмент, NagaCorp бизнис продолжи да биде раководена од страна на компанијата тај-up прозорци со Кина International Travel Services Ltd, Кина Слободна Група и Bassaka Воздух, кој најверојатно ќе се зголеми бројот на посетители на Камбоџа и NagaWorld кога е menominee казино отворање. Ние очекуваме приходите и EBITDA раст до умерена благодарение на [на] зголемување на игри на даноците и намалување на потрошувачите дискреционо трошење над однесува на забавување на економскиот раст во Азија-Пацифик," Мудис изјави федералниот одбивка на коцкање добивки. Сепак, ние очекуваме NagaCorp да се одржи солидна финансиска метрика.Потпора, како што се мери од страна на прилагоди долгот да EBITDA, ќе остане во 0.7 пати во 2019 и 0.6 пати во 2020 година, во споредба со 0.7 пати во 2018 федерација француската де patin на рулет. Задржана на парични текови за долг ќе ослабне до околу 65 проценти во 2019 и 78 проценти во 2020 година од 90 отсто во однос на истиот период, заради повисока дивиденда исплати." oody е рече дека неговата оценка за NagaCorp е малку веројатно да се надогради, бидејќи тоа беше ограничени на една рецка над Камбоџа е суверена оценка.Мудис изјави таму беше "ниска веројатност на компанијата да бидат погодени во случај на слабеење во Камбоџа економски основи" федералните даноци на коцкање загуби. Компанијата покажува голем степен на изолација од домашни услови поради тоа што генерира поголемиот дел од своите приходи од туристите и не се потпира на локалните банки или пазари на капитал за финансирање," на рејтинг агенција ксинхуа.agaCorp е вградена во Cayman Острови и наведени на Хонг Конг Берза во 2006 година. Компанијата е развивање на втор casino resort во Владивосток, Русија.Промотор има рече градежните работи може да биде завршен оваа година.agaCorp е основана од страна на Чен Усна Keong.Тој е главен извршен директор и најголем акционер со околу две-третини од акциите на компанијата, Мудис проценува..