како да се справи на чело на покер

како да се време слот машини

SBTech потврди пет-годишната продолжување на неговата содржина се справи со операторот Bethard како да се справи на чело на покер. Bethard е познат по својот фудбал промоција "На Zlatan Предизвик" започна во текот на оваа година Фифа Светски Куп, кој беше предвидување турнир со вкупен награден фонд од €200,000 како да се справи во blackjack.

SBTech е sportsbook ќе продолжи да биде главниот структура за Bethard, како што изгледа да стане поуспешен меѓународни обложување бренд.Андреј Cochrane, CCO на SBTech, рече: "продолжување на нашиот договор со Bethard е резултат на зголемување на вредноста на нашите партнерство и високо ниво на доверба ние сме изградени со тимот во текот на изминатите неколку години."Ерик Гепам, извршен ДИРЕКТОР на Bethard, рече: "Нашето партнерство со SBTech е значителен раст на возачот за бизнис во клучните пазари, и јас сум воодушевен имаме договорено долготрајно советување во линија со нашата брза експанзија во низа на нови и новите територии." како да се справи hold em покер.