е 7 улица казино отворен денес

неговото место во daytona плажа fl

Уживаат минатото дојде да haunt инвеститорот Глен Straub.Прес на Атлантик Сити се изјасниле дека Супериорен Суд судија нареди Straub Поло Северна Земја Клуб минатата недела за да се плати $62,641 за Уживаат казино е неплатени 2015 Казино Реинвестирање Развој Орган посебни подобрување округ (СИД) од провизии е 7 улица казино отворен денес.

Straub треба да се обрне на залог во рок од 90 дена "или се соочуваат со можноста за да мора да плати судски трошоци поврзани со случајот неговото место во чесапик плажа md. Straub купи банкрот Уживаат казино хотел во 2015 година, околу шест месеци по финансиски потешкотии сопственост затвори своите врати по втор пат во две години, и потоа ребрендиран како ДЕСЕТ.Крис Хауард, извршниот директор на Казино Реинвестирање Развој Орган, беше цитиран велејќи дека "Поло Северна одби да го плати нејзиното СИД проценка и, на крајот, не успеа да се во согласност со судски налог показател за плаќање." Поло Северна претходно поднесена тужба против државната агенција, се наведува дека компанијата не треба да мора да се пријавите за лиценца, бидејќи тоа е лизинг казино на трета страна продавач.Компанијата е, исто така, треба да се обрне на подобрување област надоместоци за 2016 и 2017, која владеачката не адресата.Владејачката доаѓа како Straub најави дека тој нема да се исполнат само-наметната рок да се отвори ДЕСЕТ на 15 јуни, бидејќи тој е се уште на чекање за да го отворите казино на имотот.Инвеститорот уште треба Њу Џерси игри лиценца ако тој сака да се отвори објект со казино компонента.На Њу Џерси Казино Контрола Комисијата кажано Straub во јануари дека не добиваат изземање од државата казино licensure барања, бидејќи комисијата "ќе се свртат Казино законот за Контрола на својата глава" ако тоа свиткана правилата за него, но инвеститорот има бидејќи се жалел дека владеачката неговото место во источен сент луис.

Straub рече дека и тој е на чекање на судската одлука за неговото барање.Дејвид Rebuck, директор на Њу Џерси Поделба на Игри за Спроведување на законот, претходно рече дека веројатноста за појава на ДЕСЕТ отворањето како казино беше "не е ни оддалеку што претстои во овој момент." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre неговото место во daytona плажа fl.