како да се справи hold em покер

како да се врзуваат во покер

Операторот Paddy Power Betfair е избран Worldpay, глобален плаќања на услуги, да им понуди на плаќање обработка на услуги на клиентите како да се справи hold em покер. Worldpay е избрана да помогне да се вози на раст на ново се спои фирма и да се подобри обработка на ефикасноста на пополнување, како и поддршка на својата глобална амбиции.Плаќање на услуги има работено со повеќе од 150 имиња во индустријата, и овој широк широчината на своите клиенти им ја дава на "сигурен приказ на потрошувачите обложување однесување" кој тоа го користи за да им помогне на коцкање компании "репер нивните перформанси, максимизирање на плаќање прифаќање и минимизираат измама ризик, сите со истовремено намалување на трошоците" како да се време слот машини.
Ciarán Scallan, директор на клиентите се исплати & измама во Paddy Power Betfair, рече: "Тоа е од витално значење за нашите клиенти да се депозит и повлекување средства и ефикасно и сигурно како да се време слот машина. "Ние продолжуваме да се види фантастичен раст, и со фудбалот сезона доаѓа до интересен заклучок и на Европското Првенство доаѓа во лето бевме заинтересирани за да додадете доверлив советник на нашата плаќања инфраструктура." Scallan додаде: "Ние избравме Worldpay за нивната неверојатна индустрија експертиза и со нетрпение очекуваме да расте нашата врска во текот на наредните месеци и години." Петар Wickes, ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ на развој на бизнисот за коцкање во Worldpay, рече: "Ние процес повеќе коцкање трансакции од било кој друг провајдер во Европа, и ние се гордееме на пазарот-водечки експертиза ние им ги нудиме на коцкање сектор како да се врзуваат во покер. "Нашата способност да ја процес на плаќања во голем обем е од исклучително вредни за bookmakers, и единствен увид можеме да им понудиме на Paddy Power Betfair преку длабоко податоци analytics ќе игра важна улога во помагање на нив сигурно нивната положба во првите редови на обложување индустрија во иднина." во craps што е хоп обложуваат.