казино lac leamy покер турнир распоред

колку треба да се обложи во blackjack

Неодамнешните crackdown на трансакции во Кина не чини да имаат влијание Macau е казино индустријата.Барем не сеуште.Ова е готова брза од последните објавувањето од страна на Sanford В казино lac leamy покер турнир распоред.
Bernstein Ltd.брокерски, кој тврди дека новите правила не се имаше негативен ефект врз градот игри на пазарот.Аналитичарите со Bernstein, Vitaly Umansky, Евника Ли и Kelsey Жу, истакна дека новите правила не се појави да имаат повреди индустрија, но и дека само времето ќе покаже вистинска исход.Тие изјави, "ѓаволот е во деталите и спроведување.Тоа е нејасно како на уште што (ако ништо друго) владата ќе целта." Аналитичарите понатаму, истакна, "На junket разговори сме имале досега се дека има некои 'дијалог' околу овие нови изјави, но ова изгледа повеќе како за разговор и ништо повеќе во оваа фаза.Од наши извори, немало значајни пореметувања во пари текови во канали, односно на " бизнис како и обично.'" На крајот на јануари, Кина го воведе нови правила, или варијации на постојните правила, со кои се регулираат одредени видови на девизните трансакции казино lac leamy ресторан arome. Bernstein е индустриски експерти објасни, "правилата, издадени од страна на Врховниот Луѓе Суд и Врховниот Луѓе Procuratorate (обвинителот општо), потенцира поплава на девизниот движење трансакции, од кои повеќето се веќе нелегално во Кина." Тие, додаде, "строга читање на правилата подразбира речиси сите начини на пари движење надвор од банките е ограничен.Но, реалноста е дека тоа во голема мера беше случај веќе.На пример, тоа отсекогаш бил технички нелегално да се има базени на капитал кои одговараат на продавачи и купувачи на renminbi – столб на подземни банки." Многу индустриски аналитичари сметаат дека Macau е junkets користи подземни банкарски мрежи за трансфер на пари помеѓу градот и Кина.Тие истакнуваат дека новиот crackdown на оваа подземна банкарскиот потенцијално би можеле да влијаат junket ликвидност, со junket пазарот веќе известување пад во активноста.Рејтинг фич, рече минатата недела дека "сенка финансирање", која вклучува подземни банки, може да се намали за втор последователен година.Ова намалување ќе биде постепено и е обид на Кина да "рамнотежа reining во прекумерни потпора и поддршка на економскиот раст." Фич, додаде, "регулаторната crackdown на сенка банкарство треба да се, ако се одржува, поддршка на долгорочна стабилност на финансискиот систем и намалување на ризиците за средства менаџери, но е најверојатно да продолжи да се создаде финансирање предизвици низ економијата во близина на рок, особено за приватниот сектор претпријатија." Bernstein тимот додаде во неговата забелешка дека новите правила "закон за спроведување на повеќе алатки за работа со во таргетирање активност која веќе беше во голема мера оперативни надвор од границите на она што е дозволено." Тој понатаму тврди, "на крајот, за спроведување на законот ќе биде клучот за она што се случува.Тоа е премногу рано да се каже во оваа фаза што влијанието на Макао може да биде.Ако правилата се сите строго се спроведува и обемот на владата акција против сите форми на пари движење е длабока и широка, влијанието ќе биде тешка." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre колку треба да сум совет казино дилер.