како да го отклучите безбедност intel дијамант казино heist

четири цареви казино и слотови среќа фонтана

Hurst не се слушне од локалните радиодифузери' асоцијација, која истакна дека на локалните ТВ и радио филијали немаше контрола над реклами емитувани од страна на мрежи за време на спортски настани. Hurst, тврди дека секоја котизација донесена од Вашингтон-базирани играч беше класа C кривично дело како да го отклучите безбедност intel дијамант казино heist. DRAFTKINGS ВРАБОТУВА ПРВИОТ СМО, РЕВИДИРАШЕ велика БРИТАНИЈА почетен ДАТУМ DFS оператор DraftKings најавено овој викенд дека го ангажирал Џенет Holian (на сликата) како компанија е првиот главен маркетинг директор. Hurst тресна "грабливи" DFS оператори за јавно тврдејќи дека тие не прифаќаме клиенти од државата Вашингтон, само да одиме назад овие побарувања по медиумите истрага откри места беа малку во начинот на геолокација заштитни мерки пред да трае падот на "податоци течење' контроверзии. Hurst не добиваат многу јавни pushback во понеделник.Всушност, Hurst се појави нешто bemused од фактот дека само пет лица се пријавиле да зборуваат за ова прашање.Минатата недела, Hurst, рече тој очекува спакувани куќа во понеделникот, но се чини дека Washingtonians разгледа DFS е изгубена кауза. Државата вашингтон законодавците одржа сослушување во понеделник за да се разгледа нацрт-законот што ќе ги направи повеќето секојдневно фантазија спортски активности кои се предмет на кривично дело трошоци.Вашингтон одамна прогласи DFS да се нелегално коцкање, но Rep како да го отклучите безбедност intel во казино heist. Hurst призна оваа загриженост, што укажува на тоа дека законот може да биде изменет за да се обезбеди локалните радиодифузери не се на јадицата со наведувајќи дека тоа било "незаконски да спонзор" DFS реклами.Фантазија Спорт Трговска Асоцијација (FSTA), кој го издал пред-слушнеме изјава треснувајќи Hurst е "смешно, непристоен сметка," беше претставен од страна надвор правен советник и поранешен државата Вашингтон јавниот обвинител Роб McKenna, кој се наметнува законодавците да се разгледа регулирање DFS и наметнување на заштита на потрошувачите, отколку на правење на постоечките забрани дури и повеќе груби.Не гласаат беше донесена во понеделникот, но може да се одржи во рок од една недела или така.Државата е тековната 60-ден законодавната сесија завршува 11 Март, па Hurst предлог-законот ќе треба да се движи на дали има каква било надеж на премин како да го отклучите безбедност на интел за казино heist. Holian, поранешен колега на DraftKings' основачите кој служеше како неформален советник од страницата започна, ќе го надгледува приходи, игра операции, настани и меѓународната експанзија четири цареви казино и слотови среќа фонтана.

Hurst инсистираше на тоа дека неговата сметка не беше заинтересиран таргетирање на неформалниот фантазија операции, но ќе цел на секоја компанија што зеде гребло од влегувањето надоместоци.