како да се победи слот машина

midtown smoke shop & casino

Хотели во Макао е казино места испратиле 91.6 проценти вработување стапка и покрај напливот на хотел опременост на снабдување во Азија премиер игри центар.Најновите податоци од Макао Владата Туристичка Канцеларија (MGTO) покажуваат дека хотелот вработување во поранешниот португалски енклава notched 6 проценти од година на година се зголемува.Градот е хотел вработување стапка е од 3,5 проценти поголем во споредба со ноември податоци.Локално, три-star hotel испратиле 96.5 вработување го оценувате – највисок од сите хотели во Макао.Според податоците, тоа е 6.3% зголемување во споредба со 90.2 проценти се регистрирани во истиот месец минатата година.Сепак, 5-star хотели видов најголем годишен раст, до 7.4 процентни поени да 90.1 проценти, во споредба со 82.7 проценти во ноември минатата година.За 4-star хотели, на степенот на населеност била 93 проценти, објавување на зголемување на 5.2 процентни поени година на година.Брокерски Sanford В.
Bernstein Ltd., сепак, истакна дека Macau казино оператори ќе треба повеќе хотелски капацитет со цел да се надмине "тесни грла" предизвикана од spiking побарувачката на викенди и државни празници. "Додека во 2012-2014, на делничен ден бизнис беше доминирана од страна на junket бизнис во голема мера ден-tripper маса меша во.. како да се победи слот машина. викенд бизнис беше сите луѓе кои доаѓаат на одмор (маса играчи), премија маса и VIP играчи," Sanford Bernstein аналитичари Vitaly Umansky, Жен Гонг и Јанг Xie рече во своите петок документ.
"Во моментов, речиси сите на маса [пазарот] за обновување дојде од игра за време на викендите и празниците.Операторите ќе треба повеќе хотелски капацитет и во одреден момент во иднината [повеќе] игри капацитет." Во меѓувреме, просечната хотел опременост на цената во ноември падна од 9.8 проценти да MOP1,203 (US$150) за една ноќ овој месец во споредба со MOP1,333 (US$166.66) стапка на истиот период.На месечна споредба, хотел опременост на цените е намален за 9.9 проценти.Просечната цена на една ноќ престојуваат во локалните 3-star hotel беше намалија од 18.2 проценти од година на година да MOP788, во споредба со MOP963 во ноември 2015 година midori resort and casino clark. Соба цените на пет-ѕвезда и четири-star хотели, исто така, бележат пад од 9.5 проценти, а 9.2 проценти да MOP1,487 и MOP782 соодветно, во споредба со MOP1,644 и MOP861 во истиот период минатата година.На MGTO податоци, исто така врз основа на информации обезбедени од страна на Макао Хотел Асоцијација, вклучува 42 хотели во градот во 3-ѕвезда на 5-ѕвезда опсег.Просечната хотел вработување стапка за првите единаесет месеци од годината малку е зголемен од 1,6 процентни поени од минатата година на податоци.Во јануари до ноември период, пет-star хотели eked од 1.3 проценти се зголемува од година на година.Се зголемува во кумулативни вработување го оценувате исто така се појави во двата 4-ѕвезда и 3-star хотели, до 2.3 процентни поени и за 2,8 процентни поени година на година, за да 85.6 проценти и 89.8 проценти, соодветно.Од друга страна, генералниот цена на локален хотел соби падна 13.1 проценти од година на година за првите единаесет месеци од 2016 година midnight star casino kevin costner.

Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre midtown smoke shop & casino.