најдобар начин да се спречи слот машини

коцкање сајтови најдобрите онлајн слотови бонус нов член 100

Електронски игри на машина (EGM) фирма Забава Игри Азија има продадено целиот имот на апарати тоа под закуп на Камбоџа е NagaWorld Хотел И Забавни Сложени и Слободното Светот VIP Слот Клуб во Филипини.Индиректен подружница на Хонг Конг-листата кооперација Melco Меѓународен Развој се Ограничени, Забава Игри Азија е развивање на слободно-се игра онлајн казино платформа за Азиските пазари и откри дека го исфрла на збирки на 824 машини за комбиниран цена од $3.25 милиони евра.На Phnom Penh се справи видов Забава Игри Азија offload својот имот на 670 места на Cambodian трети лица за $2.5 милиони додека тоа го направи $750,000 со продажба на 154 единици тоа под закуп на Филипините место во провинцијата Pampanga по истекот на неговиот договор.Забава Игри Азија изјави дека продолжува да закуп EGM единици на две Cambodian места, додека изјавувајќи дека тоа е работа "брзо" да се обнови договори ретроактивно со еден пар на казина во Филипини најдобар начин да се спречи слот машини. "Ние продолжуваме нашата стратешка напори да ги насочите нашите деловни операции и позиција себе за нови потенцијални можности," читај изјавата од Кларенс Чунг, Претседател и Главен Извршен Директор за Забава Игри Азија најдобар начин да се фрли craps коцки. "Додека излезот од две EGM договори за лизинг, ќе има негативно влијание на нашите близина на краткорочни парични текови, ние веруваме дека паричните приливи од продажбата понатаму ќе ја засили нашата способност да ги извршуваат нов раст можности кои ќе гориво долгорочен раст на компанијата." коцкање сајтови најдобрите онлајн слотови депозит pulsa.