онлајн казино слободни пари без депозит

kbc покер 3 (pok3r) тастатура

Во Мериленд, еден пар на водечките Генералното Собрание Демократите се надеваат да видат приходи од казино игри во државата се стави настрана и се користи за да им помогне на јавните училишта.Делегат Меги McIntosh и Сенаторот Џоан Картер имаат планови да се воведе измени на државата уставот, што ќе се одржи на казино коцкање приходи на државата во "lockbox' да се користи од страна на јавните училишта, кога е потребно.Како претседавач на Куќата Appropriations Комитет, McIntosh наведено во извештајот од страна На Балтимор Сонце дека амандманот ќе бидете сигурни дека на даноци од коцкање ќе се користи за подобрување на К-12 образование фонд формула, а не се користат за финансирање на програмата.Само трошење приоритет на државата, уставот е образованието.Во интервју, McIntosh, изјави дека амандманот ќе помогне да се задржи ветувањето направени од страна на пратениците на избирачите кога казино игри беше одобрен назад во 2008 година и се прошири четири години подоцна дека приходите споделување на државата ќе се користат за подобрување на образованието.Кога беше усвоена легислатива, ништо не беше стави во место, што ќе бара училиштето трошење на износот на зголемување како на коцкање приходите расте.Шест казина во државата се предвидени приходи за некое време, кои се издвои за образование потреби.Сепак, во текот на изминатите неколку години, помош падна рамна и покрај казината,' способноста да се напредува.Пари течеше во Образованието Доверба во Фондот, но тогаш се течеше како тоа беше се користи во општиот фонд.Според McIntosh, кога училишта во Балтимор почна да се соочи со прекини во државната помош во 2016 година се должи на намалување на запишување, жителите на градот се жалат и да се прашуваат каде игри на пари помина, како што е соопштено од страна На Балтимор Сонцето.Со законодавството Делегат планира да се воведе, на некој амандман ќе биде достапна за гласање на 2018 ливче за да се остави на граѓаните на државата одлучи на едукативен фонд.Во рамките на буџетската година, која заврши на 30 јуни, казина во Мериленд бил во состојба да генерира $1.4 милијарди долари во приходи за буџетот година.Казина беа во можност да се одржи $814 милиони денари, а остатокот беше посветено на даноците.На Мериленд Образование Доверба Фондот беше предвидено $451 милиони евра, според Балтимор Сонцето.Со McIntosh предлогот, амандманот ќе се создаде фаза во временската рамка, па државата ќе биде во можност да се направи буџет корекции соодветно.По MGM Националните Харбор отвори пред една година, државата продолжила да се види врвот заработка потенцијал, со MGM казино заработуваат повеќе од $50 милиони евра во месечни приходи седум пати во годината временска рамка.Со игри прави толку добро, се чини дека фондот треба само да се имаат повеќе пари, додаде, кои би можеле да имаат корист училишта од државата, доколку фондовите останаа во едно место и не се користи од Општиот Фонд. онлајн казино слободни пари без депозит.