колку не казино streamers направи

дали имам коцкање проблем квиз

Во текот на изминатите неколку години, PokerStars бренд одлучи да направи неколку промени.Една таква промена беше прават далеку со PokerStars Карибите Авантура и заменувајќи го со PokerStars Првенство Бахамите.По само еден настан, брендот има сега одлучи да се врати на СПС по слушање на повратни информации од корисниците.Тоа не е невообичаено за PokerStars да ги слушаат нивните клиенти и да се прават промени.Во текот на годините, брендот има направено промени во голем број на начини врз основа на она што нивните ракометари го сакате.Сепак, тоа е многу чудно да се види PokerStars направи ова се вратите на СПС по само пензионирањето на брендот.Според PokerStars.com, е-порака е пратена на покер медиуми од страна на PokerStars Директор на Корпоративни Комуникации, Ерик Hollreiser.Во е-пошта, Hollreiser изјави дека по добивањето повратни информации од играчите, името ќе се вратите на PokerStars Карибите Авантура и онлајн квалификациите ќе се одржи за да испратите 400 играчи во случај кога таа се случува во јануари.Изненадувачки е доволно, на настан во јануари 2018 ќе биде на 15-годишнината на PokerStars Карибите Авантура.Дополнителни промени ќе бидат направени за да се настанот врз основа на играчот повратни информации како што се намалување на прием надоместоци за секој настан што има buy-in од $10,000 или повеќе.Надоместокот ќе биде ограничен на $300 колку не казино streamers направи. За настаните кои имаат нивоа на 19 минути или помалку, надоместокот ќе се намали за 50%.Со овие промени, околу $300,000 ќе биде спасен од страна на играчите врз основа на проценките од страна на PokerStars.На PokerStars Карибите Авантура ќе се одржи во Атлантис Одморалиште на Рајот Островот, се наоѓа на Бахамите.Датуми за СПС се јануари 6 до 14.Девет дена на турнирот акција ќе се одржи со парични игри и активности на распоредот.Главниот Настан ќе се врати со $10,300 купи-во.Турнирот ќе започне со Супер High Roller турнир кој ќе се купи-при на $100,000 колку не казино надзорници се направи.

Подоцна, распоред ќе функција дополнителни High Roller настани со помали $50,000 и $25,000 buy-in -. колку не казино надзор оператори се направи.