холивуд бесплатно казино слот машини

онлајн покер турнири лажирани

Афинитет Игри инвеститор Z Капитал Партнери напуштени од своите напори да се здобијат со сите останати акции на Лас Вегас-врз основа казино компанија, според хартии од вредност поднесување понеделник.Во писмо до Афинитет одбор, Z Капитал извршниот ДИРЕКТОР на Џејмс Zenni рече на Илиноис-врз основа на инвестиции група нека ексклузивност договорот што го имавме со Афинитет застаруваат минатата недела затоа што постојат "не се предвидени можности за стратешки трансакција со оглед на состојбата на кредитните пазари." Z Капитал е Афинитет е главен акционер, контролирање 40.5% од компанијата, која работи 11 казина во четири држави.Афинитет не е јавно се тргува, но има $382.7 милиони евра во јавно сопственост долг холивуд бесплатно казино слот машини.
Zenni, кој е член на Афинитет одбор, има направено неколку обиди во изминатите неколку години да се стекнат со целата компанија.Во Невада, Афинитет има пет казина, вклучувајќи го исклучите Лента Сребро Седум и три Primm места.Во ноември, Z Капитал нуди $15 за споделување за сите извонредни акции и два пати продолжен ексклузивност договори со табла.Афинитет Игри има околу 60 акционерите и повеќе од 20.3 милиони извонредни акции, вклучувајќи ги и акциите во сопственост на Z Капитал.Инвестицискиот фонд, изјави дека ќе финансии трансакцијата преку "капитал капитална обезбедени од средствата се контролираат и да се советува со Z Капитал, како и долгот на финансирањето од извори со кои Z Капитал има долгогодишна врска." Сребро Точка Капитал, а Конектикат инвестициона фирма, е Афинитет втор најголем акционер со 25.8 проценти сопственоста на акциите.Во следните две најголемите акционери во комбинација сопствени уште 20 проценти од Афинитет Игри.Трансакцијата ќе се бара регулаторно одобрување се онлајн рулет маси фиксна. Z Капитал има бавно зголемување на својот удел во Афинитет Игри и е лиценциран во четири држави — Невада, Ајова, Колорадо и Мисури — каде компанијата работи казина онлајн покер турнири профитабилна.
Zenni е лиценциран со Невада игри регулатори како инвеститор во 2012 година онлајн покер турнири лажирани. Z Капитал опишува себе си како има околу $2.3 милијарди на средствата под управување.Меѓу компанијата стопанства се Г-ѓа Полиња колачиња, TCBY, Chevy е ресторани и Ел Torito ресторан синџир.Афинитет Игри беше формирана во 2010 година по стечај и реорганизација на Хербст Игри.Продажбата и придобивки од реорганизацијата создадени постојните компанија..