она што е кралски флеш покер рака

мечка реката казино ресторан телефонски број

16 април 2014 година, во Лондон, велика БРИТАНИЈА (соопштение) — GamblingCompliance, водечки провајдер на бизнис интелигенција за да глобалната коцкање индустрија, соопшти денеска ќе биде главен партнер на нови iGaming Согласност Конференција одвива во iGaming Супер Шоу.На iGaming Согласност Конференција е посветена на еден ден средба, која ќе се фокусира на обезбедување на сеопфатен поглед на усогласеноста и регулатива во Европа и Северна Америка.Конференцијата нагласува вклучуваат дискусија на демне точка на данок на потрошувачка во велика БРИТАНИЈА, во согласност ризици презентирани од страна на постојано зголемување на бројот на регулирање на пазарите во ЕУ, пречки на техничка усогласеност, како и ризици, обврски и можности презентирани од страна на крипто валути она што е кралски флеш покер рака. "Глобалната онлајн игри на мапата продолжува да биде redrawn, и за прашања како што се оданочувањето, реклама и плаќања постојат многу лекции да се научат од искуствата на регулирани пазари," коментира Андреј Gellatly, раководител на глобалното истражување на услугите на Коцкање Согласност. "Со оваа конференција ќе имаат за цел да им помогне на претпријатијата се зголеми нивните можности и да се минимизира нивната репутација, финансиските и оперативните ризици." На iGaming Согласност Конференцијата ќе се одржи заедно со уште осум конференции на iGaming Супер Шоу во Амстердам јуни 24-27 ќе биде бесплатно да присуствуваат.Во прилог делегати ќе се добие пристап до изложба кат, голем број на уникатни настани за вмрежување и понатаму покажува на теми како што се плаќања, спортски обложувања и стекнување. "Регулатива и усогласеност се клучни и неверојатно важна компонента на iGaming сектор и како таква, таа е од суштинско значење оператори се разбере и можност но исто така и на ризиците што се присутни," коментира Алекс Прат, раководител на iGaming Бизнис мечка реката казино одморалиште калифорнија. "Како експерти во оваа област ние сме возбудени да се донесе GamblingCompliance како партнер за да ни помогне да го претстави ова суштински информации на директори кои ќе бидат во присуство во шоуто" Прат продолжение.На iGaming Супер Шоу се одвива во Амстердам, Rai јуни 24 – 27 2014 година мечка реката казино ресторан со мени. За повеќе информации ве молиме посетете ја www.iGamingSuperShow.com За GamblingCompliance GamblingCompliance е водечки провајдер на бизнис интелигенција за да глобалната коцкање индустрија, specialising во високо ниво и независни вести, анализи, податоци и истражувања.Ние нудиме најпознатите сеопфатни, точни и up-to-date информации и eLearning courses.www.gamblingcompliance.com За iGaming Бизнис iGaming Бизнис е водечки специјалист iGaming издавач и информации за услуги за да го iGaming сектор преку списанија, настани, веб-сајтови и разузнавачки извештаи за над 10 години.Со над 16,000 оператори, продавачи и партнери редовно читање на нивните информации off-line и 75,000 онлајн, iGaming Бизнис е водечки издавач во секторот.Ве молиме посетете ја www.iGamingBusiness.com за понатамошни информации.За iGaming Супер Шоу На iGaming Супер Шоу е домаќин на девет индивидуални конференции и изложба поставена да привлече над 3,500 делегати, кои се движат од операторите и продавачите да регулатори и соработници што го прави најголемиот настан во iGaming календар.Изложбата е целосно бесплатен за сите учесници и содржи повеќе настани за вмрежување.Индивидуалните конференции на iGaming Супер Шоу вклучуваат Обложување Трендови и Стратегии (Влоговите), iGaming 4 Бизнис Конференција, Плаќање Решенија Самитот, iGaming Согласност Конференција, iGaming Извршен Конференција, Играчот за Стекнување на Стратегии, Амстердам Филијалата Конференција, Финансиски Партнери Експо и Игри во Холандија.На iGaming Супер Шоу ќе да ги задоволуваат вашите потреби од вмрежување, образованието и бизнис перспектива.Ве молиме посетете ја www.iGamingSuperShow.com за понатамошни информации.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre мечка реката казино ресторан телефонски број.