казино avenue de lattre де tassigny aix en прованса

залив среќа казино

На 8 декември, на 2017 украинскиот Здружение на Индустријата за Игри (UGIA) во организација на првата меѓународна конференција украински Игри на Самитот во 2017 казино avenue de lattre де tassigny aix en прованса. Конференцијата беше посветена на одговорен за легализација на игри на среќа во Украина: како да се направи овој бизнис транспарентни и одговорни пред општеството, корисни за државата и за инвеститори залив среќа казино на езерото vermilion. Iryna Sergienko, Претседателот на UGIA истакнува дека Украина треба да ги следат искуствата на земјите на ЕУ во регулирањето на игри бизнис врз основа на принципот на општествена одговорност залив среќа казино голф. "Легализација ќе се стави на играта бизнис под ефективна контрола на владата.Ова е неопходен услов за спречување на најопасните излези на игри за ранливите играчи, чии интереси се сега игнорираат.Преземање игри на бизнис надвор од сенката ќе доведе до значително зголемување на приходите на буџетот на државата, на привлекување на странски инвеститори во Украина, создавањето на илјадници нови работни места.Покрај тоа, игри на бизнис овозможува да се акумулира средства за финансирање на спортот, културата и општествено значајни проекти", Iryna Sergienko споменати.Членовите на украинскиот Парламент, а извршната власт кои учествуваа на Самитот признаваат потребата за легализација на индустријата за игри и повика на бизнис и експерти за да се добие заедно за финализирање current нацрти на закони или да креирате нови со нивно натамошно усвојување од страна на украинскиот Парламент.Згора на тоа, легализација на гејминг индустријата се споменува како обврска во Меморандумот потпишан со Меѓународниот Монетарен Фонд.На панел дискусија на Самитот, меѓународни говорници ги споделија своите искуства од регулативата на игри на бизнис во Европа и со помош на статистички податоци покажаа на економски и социјални предности на игри бизнис легализација.Особено, адвокати од Велика Британија и Бугарија покажаа специфични инструменти кои се користат во нивните земји, што им овозможи да се регулира индустријата за игри со бенефиции за бизнисот и државата, со одржување на интересите на општеството.Јазик, исто така, ја нагласи важноста на навремено обединување на законодавството со перспектива кон иднината оптимална интеграција и превенција од monopolization на пазарот.Психолози и социолози, се фокусираше на фактот дека скала на коцкање зависности и социјална тензија ќе имаат тенденција да се зголеми без легализација на игри бизнис.И одложен репутација и социјални последици ќе биде многу потешко да се елиминира подолго игри не е под контрола на владата.Учесниците на конференцијата ја најави својата намера да соработуваат со властите и членовите на Парламентот и заинтересирани страни во насока на донесување на потребната законска регулатива во 2018 залив среќа казино. Еден од поголемите чекори е веќе направени од страна на потенцијалните локалните странски инвеститори – создавање на Координација Советот на заинтересирани страни и експерти (поддржана од UGIA) на одговорното легализација на казино бизнис.Бети Tundik Настани Координатор и ПР Менаџер T: +40 (0) 799 772 801 E: [email protected] Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер соба.