дали имам коцкање проблем

да ја играат играта казино слободни

apanese брокерска куќа Номура е "значително" намалување на неговата проектираните стапки на враќање на вложениот капитал (ROIC) за претстојните Cotai казино места во Макао дали имам коцкање проблем. Со Пекинг е инсистирање на диверзификација на Макао е на приходите од игри на среќа, ние се претпостави 40% до 50 проценти пониска маса средства за нови места," група на САД-базирани Номура аналитичари предводен од Хари Кертис напиша во белешка објавен во среда.omura изјави дека му се припишува малку пораст на EBITDA (заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација) за не-казино на хотелот.ќе Macau има шест казино оператори се инвестира милијарди U игра craps франција. долари во нови проекти во Cotai, закажана за да го отворите меѓу 2015 и 2017 игра hold ' em покер бесплатно. acau две 2015 отвори се Галакси Entertainment Group Ltd е Галакси Macau Фаза 2 и кој за Melco Круна Забава Ltd е мнозинство во сопственост на Студиото Градот.Два проекти во комбинација вклучува околу US$5.7 милијарди долари во капиталните расходи, и отвори се само неколку месеци далеку да ја играат играта казино слободни. До неодамна, ние да се одржува цврсти во нашата верба дека и Макао и Пекинг сакате нови проекти да бидат успешни, иако на пониско ROIC," на Номура аналитичари изјави се коцкање апликации им овозможи на ios.

"Додека овој заклучок веројатно не се смени, ние сега веруваат дека владите сакаат успех, но само доколку во неа се доаѓа ако оператори се во согласност со визитација и проток на пари прописи." n среда извештајот, Номура исто така остро го намали своето полно-2015 GGR раст прогноза за Макао.Тоа сега се очекува година на година за намалување на 18.2 проценти по сметководство за отвори на Галакси Macau Фаза 2 и Студио Градот.На месечна основа, GGR раст како што се мери во година на година смисла само треба да се врати на позитивен земјата во декември 2015 година се коцкање апликации правна во индија. Постои нов шериф во Макао и дека шерифот е Пекинг, кој е затегнување и наметнување на патување и капитални текови прописи," на Номура аналитичари го напиша..