е ilani казино во вашингтон се отвори

каде се аризона слот кањоните

Дејвид Baazov ќе ги привремена пауза од неговите одговорности како извршен ДИРЕКТОР и претседател на Amaya, компанијата соопшти денес.Канадскиот игри кооперација се вели во presser дека Baazov, кој се соочува пет како сеуште нејасни обвиненија за инсајдерско тргување, ќе бидат заменети во меѓувреме од страна на Rafi Ashkenazi како извршен ДИРЕКТОР, и Divyesh Gadhia како претседател е ilani казино во вашингтон се отвори. Ashkenazi е неодамна назначен за извршен ДИРЕКТОР на Рационално Група, додека Gadhia е Amaya директор од 2010 година е палење покер лажирани reddit.
Gahdia, исто така, столици "Специјални Комитет" на независни директори формирана на 1 февруари да го надгледува Baazov приватно преземање стекнување предлог каде се најдобрите слот кањоните во јута. Baazov одлуката е "доброволно", според Amaya, и ќе му даде можност "да се фокусираат на изготвување на понудата да се стекнат со Amaya и да го избегнат одвраќање за компанијата, а тој реагира на одредени наводите изнесени против него од страна на [AMF]," компанијата, рече.Пораката е дека Baazov е обид да се земе компанија во приватна се уште е во подготовка, но веројатно тоа сега се чини дека да надворешен набљудувач.Во меѓувреме, реконструкција во одборот соба укажува на тоа дека Авионот е вера во своите претседател и извршен ДИРЕКТОР е потресена од ненадејно проширување на обемот на AMF истрага каде се аризона слот кањоните. Amaya е претходно наведено вера дека Baazov ќе биде exonerated беше основа, се чини, за резултатите на истрагата од страна на независна трета страна направен по налог на Amaya.Очигледно верувајќи дека AMF истрага однесува само на тргување на хартии од вредност непосредно пред стекнување на PokerStars и неговиот родител на Oldford Група, компанијата праша два независни правни фирми да се погледне во прашање темелно.Следните истражни појавија ништо нелегално.Но тоа е бидејќи се открива дека регулаторот е истраги стигне далеку над стекнување на Oldford Група, се врати како се однесува 2011 и Amaya е преземање на Cryptologic.На AMF тврди дека Baazov беше "главен извор" на привилегирани информации, кои, наводно, бил заеднички околу мрежа од пријатели, семејството и деловните соработници во текот на период од пет години.Во вторникот, Amaya признае дека "дополнителни AMF истраги за наводните однесување на Г-дин Baazov и другите" беа "надвор од опсегот на обвинението и на внатрешна истрага од" во минатата недела објавувањето на поддршка каде се $1 блек џек маси во foxwoods. "Додека ниту еден од овие наводи се имаат докажано," тоа се додава, "Одборот ги зема сериозно, а се прошири мандатот на Специјалниот Комитет да се испитаат овие дополнителни прашања." "Како и секогаш, јас продолжи да биде посветен за да прави вистинската работа за Amaya и сите засегнати страни", рече Baazov во вторник е Amaya presser jogar poker online gratis com amigos. "Верувам дека повлекува надолу во краток рок ќе помогне да се избегнат одвраќање за компанијата и нејзиниот менаџмент, додека јас енергично натпревар сите наводите изнесени против мене и да продолжат со мојот обид да се здобијат со компанијата.".