шансите на црно и црвено на рулет

источна азија коцкање всушност мека nyt крстозбор

ut аналитичари од установата, а оние на голем број на брокерски куќи се напомене дека Дин Палатата (на сликата) не беше дизајнирана како масовна пазар на местото на случувањето шансите на црно и црвено на рулет. Сметаме дека мелење маса сегмент е важно, бидејќи тоа е во пораст, има повисока маржа структура и лесно може да се пресели од Cotai врсници (односно, не само-cannibalised)," рече белешка во неделата од Морган Стенли аналитичари Praveen Choudhary, Алекс Poon и Томас Ален шансите на црно на рулет. Hotel соба стапка е една од највисоките [во Макао], и пристап од тренерот заспивам и да се провери во шалтери не е наменет за мелење маса клиенти," додаде институција.проповед Govertsen на брокерска Унија Игри Хартии од вредност Asia Ltd споменати во понеделник имајте на ум дека Дин Палата се соочуваат со некои предизвици – барем во краток рок – во привлечен за долниот крај на мас пазар клиенти.р Govertsen додаде: "лесна железница изградба пред Дин Палата создава валкани пречка се разбира, MGM Cotai изградба нарушува пешачки токови, посетителите се baulking по цена од гондолата функција, [и постои] долга прошетка околу езерото на unobvious главниот влез." e мислеше односно на нов јавен транспорт железнички систем што ќе има крај во близина Дин Палас; на neigbouring зграда сајт на пазарот ривал MGM Кина Holdings Ltd е нов Cotai проект и на еден мал кабел автомобил кој трае посетители на кратко возење над езерото и пред Дин Палата.орган Стенли, истакна дека дури и во VIP сегмент – традиционално силна точка за Дин Палата е промотор Дин Macau Ltd – таму може да се предизвиците пред нас.arry Кертис и Брајан Dobson на Јапонски брокерски Номура имаше рече во една белешка, во петокот што – врз основа на согледувања од извори наместо хард податоци – тоа се појави Дин Палата добил "неколку играчи во премиум маса соби; секвенцијални VIP игра е рамен; и основната маса се зголеми по [Дин] Палата отвори, но потоа го фрли 'брзо'".aiwa Група Хартии од вредност Ад, рече во петок забелешка – коментирање на табели тема и Дин Палата, дека "историски табела средства беа асиметричен во корист на оператори со почетокот отвор" шансите на блек џек во казино. #8220;Всушност, политика-индуцирана rationalisation на GGR раст е еден начин да се постигне целта за да се намали Macau економија е зависноста од игри," додаде посредување.nion Игри е Г-дин Govertsen истакна: "реалноста е дека никој не знае ако Дин Палата ќе се зголеми на пазарот, или дури и она што тоа ќе биде потребно да се вози вистински раст во Макао во овој момент, особено на високо крајот на пазар.Сепак, врз основа на она што го видовме, ние мислиме дека Дин Палата може да биде споделување на приемател на Cotai како што се однесува до премијата маса и ВИП, иако не на пониски нивоа на маса." источна азија коцкање всушност мека nyt крстозбор.