Harrah ' s атлантик сити казино часа

бесплатно казино слот makina преземете

Раката На Аса, Дизајн Агенција за Коцкање, Лотарија и Казино сектор, е дизајниран крос-платформа за Дигитално Брендирање и Маркетинг колатерал за myLotto24.односно; Ирското рака на Жар Мрежа е водечки Глобален Лото Обложување на Компанијата.Креативно им помага со myLotto24 е Rebrand од тоа е претходната Tipp24 идентитет, дизајн решенија вклучуваат ангажирање на визуелни за главната дигитални бренд и таа е поврзана производи; преку повеќе платформи вклучувајќи ги и Социјалните Медиуми, Слетување страници и Дигитални формати за Рекламирање.myLotto24 е дел од Ревност Мрежа и дом на лото обложување.Тоа е најголемата Лотарија букмејкер во светот, нудејќи играчи шанса да се обложи на исходот на повеќе глобални игри на среќа.Мет Loomis, Креативни Дигитални Директор на Раката На Аса коментира: "Ние сме возбудени за да продолжиме со нашата вклученост со оваа возбудлива бренд и да се зајакне нашата заедница со напред размислување Ревност Мрежа.Во овој моменталната клима, каде сектор фокусот е на голема мера на Дигиталната Трансформација, ПИ, eCurrencies, и се Вознемируваат, важно е да се увиди дека ангажирање на визуелна креативност е исто така предност; одлично е да се соработува со компанијата која ги дели истите вредности" harrah ' s атлантик сити казино часа. Shenaly Амин, myLott24 Земја Менаџер велика БРИТАНИЈА & Ирска рече: "Ние сме истражувањето среќни да се работи со рака на Асови кои се дадени некои голем креативен за нас во минатото и да продолжат да ни донесе во дигиталната ера.Нашиот фокус е на потрошувачите и Мет успеа да ја отелотворуваат ова во неговите дизајни".Раката На Аса продолжува нивниот однос со Ревност Мрежа по успешно обезбедување на креативни решенија за оригиналниот Tipp24.односно лансирањето (вклучувајќи и нула картичка дизајн и IWG колатерал креативни), како и да бидат вклучени со УНИЦЕФ Норвешка Лотарија на веб дизајн за Lottovate, дел од Ревност Мрежа.Како резултат На тоа, Рака На Аса продолжува да се засилува не само тоа е на позиционирање како Креативна Компанија во рамките на Лотарија Сектор, но исто така и за Коцкање, Коцкање и Обложување Секторот; Ревност Мрежа седи заедно страна на импресивен список на клиентите, вклучувајќи Ја и Националната Лотарија, а Betsson Група.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre harrah ' s атлантик сити казино изгледот.