како да се запре лице од коцкање

4 кралот слотови без депозит бонус кодови

Изградба на Лас Вегас казино стратегија делумно околу equestrian арена чини чудно на прв.Лас Вегас, впрочем, е познат како шоу град на светот.И што индустријата е црвено-жешка.Градот привлекува 6,3 милиони состанок на група и шоу присутните минатата година, е зголемен за 7 отсто во однос 2015 година како да се запре лице од коцкање.
Но, тоа не беше казино индустријата консултанти или банкари, кои првично се обидел да се одвратат Јужна Точка од движи напред со арената. "Ние се нарекува секој голем equestrian асоцијацијата, а речиси сите од нив рече дека тоа не е добра идеја," Стив Сталвор, генерален директор на Јужна Точка Арена и Equestrian Центар, рече од неговата канцеларија само надвор од арената како да се запре пријател од коцкање.
"Ни беше кажано дека Лас Вегас е премногу далеку, тоа е премногу топло и има премногу одвлекување на вниманието." Сталвор се изјасниле дека пораката врати на сопственикот Мајкл Gaughan.Сталвор рече Gaughan одговори дека тој ќе оди напред со идејата во секој случај.Тоа јасно не е чисто финансиска одлука 4 кралот слотови без депозит. Gaughan и неговата сопруга, Пола, се "многу страсна" за equestrian настани, Сталвор рече 4 кралот слотови без депозит бонус кодови. "Оваа арена е дел за тоа кои сме ние." Додека конвенцијата простор ќе генерира високо се враќа, арената создава лажат дека "го доведува во добар клиент," Сталвор рече.Тоа, исто така, ги одделува Јужна Точка од други полн обем, off-Лента казина.Како нов дете на equestrian блок, го зеде Јужна Точка време за победа над настан организаторите, Сталвор рече.Многу настани се резервира од три до пет години однапред.Јужна Точка ќе мора да почека додека оние договори што заврши пред тие да може да го дофати повеќе бизнис.Се на equestrian арена, која зафаќа 600,000 квадратни метри, хостиран од околу десетина недели на настаните во 2008 година 4 кралот слотови без депозит бонус. Но, тоа успеа да грабне далеку настани од други equestrian арени ширум сад. "Сите оние нешта што беше кажано не беа позитивни за градење арената во Лас Вегас — добро, тие испадна да биде позитивен," Сталвор рече.Денес, Јужна Точка домаќините големи натпреварувања како што се Priefert Светската Серија на Тимот Roping.50 недели на спортски настани минатата година генерирани за 61,000 соба на ноќ останува, или повеќе од 8 проценти од вкупниот број на располагање соба ноќи, според Сталвор.Унија Игри аналитичар Џон Декрет рече дека тоа е пристоен резултат за off-Лента одморалиште г-дин џејмс казино без депозит бонус. "Ова е за сите насочена кон пополнување соби," рече Сталвор на арената..