казино во близина на мене атланта ga

вистински пари покер стан флорида

Amado Espino, актуелниот гувернер во провинцијата Pangasinan во Филипини бил известен од страна на Внатрешни работи и Локална Самоуправа Секретар Март Рохас да "се најде добар адвокат" по експлозивни наводите беа направени од страна на две од неговите поранешни групи во врска со неговиот треба вклучување во jueteng операции во провинцијата.На bombshell наводите против Espino биле повлечени од страна на Градоначалникот Рикардо Orduna на Bugallon, Pangasinan и Barangay Претседател Фернандо Alimagno, двајца мажи кои тврдат дека имале внатре односите со работата.Градоначалникот Bugallon, за еден, е само-признал jueteng оперативниот додека Alimagno беше познато да биде jueteng financier во провинцијата.Според две информаторите, Espino добивале Php 8 милиони денари месечно во заштита на пари, бидејќи тој стана гувернер на Pangasinan казино во близина на мене атланта ga.
Orduna дури, посочи во својата заклетва изјава дека тој лично предаден на гувернерот Php 2,5 милиони секоја недела од вториот дојде во канцеларија и Php 750,000 една недела, кога тој беше само еден congressman во Филипините провинција вистински пари покер стан канада. DILG секретар Март Рохас lauded на две излегува и дува капакот исклучување на нелегално коцкање операции, нешто што стана војната на видови за владата оттогаш Претседателот Бенињо Акино III дојде во канцеларија.За неговиот дел, Рохас посочи дека двете, заедно со нивните семејства, ќе имаат DILG е поддршка за нивните улоги изложување на гувернерот, наводно, невешт wheelings и зделки.Исто така, во изјавата објавена од страна на Канцеларијата на Секретарот за печат, Претседателот Акино исто така во режија Рохас да се изгради штрајк надолу брзо и со власт на било која од наводните лицата вклучени во jueteng работење, вклучувајќи го и Гувернерот Espino вистински пари покер стан за iphone. "Ние сме решени да продолжат со овој случај до неговиот логички крај под владеењето на правото и треба да служи како предупредување за syndicates и coddlers на нелегално коцкање операции за да се запре или да се запре," изјавата додаде.Во меѓувреме, Pangasinan Заменик Гувернерот Фердинанд Calimlim разоткриени на наводите дадени од страна на Orduna и Alimagno, велејќи, "нема вистина во тврдењата против гувернерот." Тоа е, исто така, вреди да се напомене дека Orduna е мотивите за изложување Espino би можеле да укажуваат на требало последниве паѓа надвор со гувернерот и може да биде сфатен како некој вид на одмазда.Бидете дека како што може да изгледа дека градоначалникот е решена да стави гувернерот на стојат и да се одговори на инкриминирачки наводите екипа против него, дури оди колку што поднесување на безбројните случајот против гувернерот пред народниот Правобранител, каде што тој, заедно со Almagro, презентирани положи свечена заклетва изјави во врска со нивните улоги во извршување на нелегални броеви игра во Pangasinan вистински пари покер стан флорида.

"Овие се документирани, вистински жалби," Рохас побарувања direccion казино централна де oficiales fac bogota. "Имаме два членови кои доаѓаат надвор на отворено, и имаат поднесе свечена заклетва извештаи, кои ќе бидат основа на Катедрата за Внатрешни работи и Локална Самоуправа, да се спроведе темелна истрага." Било која страна е кажувам вистината, тоа сигурно не изгледа како овој случај е само почетокот.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre direccion казино де policia ла molina.