D казино облечи кодот

tesco намирници приоритет за достава слотови

За втор пат овој месец, Казино Кралицата Холдинг Компанија Ад.е стекнување на игри место во Батон Руж, Ла.Во вторникот, тој најави купување на оперативниот права за Холивуд Казино Батон Руж.Купувачот го плаќа $ненамерно самоповредување, додека 28.2 милиони денари за оперативниот права на riverboat казино и влегување во продажба-leaseback договор со Игри и Рекреација Својства (GLPI) d казино облечи кодот. GLPI ќе ја задржи сопственоста на недвижен имот и средства.Веста доаѓа само неколку дена по GLPI рече дека на местото на случувањето ќе биде преименуван во Казино Руж кога станува збор исфрлени на брегот во почетокот 2022 кристално казино бенд отпад мое време. GLPI направи соопштение во врска со пошироко серија на корпоративниот потези, вклучувајќи го $31.3 милиони продажба на оперативни права за Холивуд Казино Perryville во Мериленд Penn National Игри tesco намирници онлајн испорака слотови. GLPI е еден од трите јавно се тргува игри на недвижности, инвестициони фондови (REITs) во НАС.Тоа обично се однесува како сопственик, но тоа, исто така, поседува и да работи со мал број на казина, вклучувајќи ги и споменатите Холивуд места.Со најави се занимава компанијата е оперативна изложеност се намалува, овозможувајќи да се фокусира на неговото јадро на надлежноста за управување со имот.Како дел од договорот да offload оперативни права за наскоро ќе биде Казино Руж на Казино Кралицата, GLPI станува игри на компанијата е сопственик на друга локација tesco намирници приоритет за достава слотови. "GLPI ќе ја задржи сопственоста на сите недвижности средства во Холивуд Казино Батон Руж (HCBR) и истовремено ќе влезе во мајстор закуп со Казино Кралицата, која ќе вклучува и DraftKings во Казино Кралицата ("DKCQ") имотот во Источен Сент Луис, Болен.и HCBR објект, за првичните годишен пари за кирија на околу $21.4 милиони евра.Закупот ќе имаат почетен период од 15 години, со четири 5-годишна екстензии," според соопштението.Како дел од спогодба меѓу двете компании, GLPI добива право на прво одбивање на други Казино Кралицата продажба-leaseback се занимава до $50 милиони евра кои може да се појави во текот на следните две години.На REIT ќе продолжи со претходно најави изградба трошење на Батон Руж казино поврзани со доведување на брегот.Напорите се очекува да чини $21 милиони $25 милиони евра.Претходно овој месец, Цезар Забава рече дека тоа е продажба на оперативни права на Belle на Батон Руж riverboat казино да Казино Кралицата за непозната сума tesco нема кликни и собира слотови. GLPI, исто така, поседува оние недвижен имот и средства.Кога тоа пар трансакции се финализира, Казино Кралицата ќе сопствени две на три игри места во Луизијана главниот.Бидејќи на операторот Илиноис врска со DraftKings, има шпекулации дека една предност би можела да го носи името на дневни фантазија спорт (DFS) и sportsbook компанија.Луизијана е неодамнешното назначување на DFS и спортски обложувања и понатаму ја поддржува оваа идеја.Казино Кралицата е контролирана од страна на Стандард Воопшто, хеџ фонд кој е најголем акционер во Bally е, на просперитетна регионални игри фирма претходно познат како Близнак Река во Светот Стопанства..