покер турнири казино mediterraneo

ѕвезда град казино сиднеј телефонски број

Junket фирма Iao Kun Group Holding Co Ltd.примил писмо од Хонг Конг Берза намалување на фирмата барање за котација покер турнири казино mediterraneo. "Врз основа на информациите што се предвидени да Берзата и на медиумските извештаи, писмото укажува на тоа дека, поради намалувањето на финансиските перформанси на Компанијата, непредвидливоста на Компанијата приходи, согледување на условите на пазарот и блиска индустриски outlook во Макао, и некои поврзани страни исплати да Pak Si (како што веќе откриени во Компанијата јавните архиви), Берзата не е во можност да продолжи понатаму со Компанијата листата примена во тоа време," рече Iao Kun казино junket инвеститор, претходно познат како Азија Забава Ресурси Ltd., рече дека "компанијата е финансиски стабилна, со досие на профитабилноста" и покрај пријавените нето загуба од $12 милиони евра во третиот квартал завршува на 30 септември и околу 3% од година-на-годишниот пад во 2014 година. Iao Kun Група, исто така, рече дека нејзиниот менаџмент е во потрага на компанијата намалување на перформансите само како привремена пречка што произлегуваат од бавниот економски раст во Кина, затегнување на својата кредитна продолжување на политиката, и анти-мито кампања лансирана од страна на Кинеската влада во 2014 година покер турнири казино castellon.
Менаџментот на компанијата е посветена да се истражуваат бизнис проширување на можности, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, наоѓање на VIP соби во нови локации и стратешки инвестиции да се зголеми на акционерите' се врати во догледно време.На junket фирма изрази интерес во двојна оглас во Хонг Конг, бидејќи 2013 и направи формална апликацијата во јуни 2014 година преку процес наречен листата со вовед, а компанија која има акции издадени на друг размена може да се предмет на локалните регулаторно одобрување—листа на неговите акции во Хонг Конг без подигање на нови фондови или издавање нови акции ѕвезда град казино сиднеј паркинг цена. Iao Kun Group Holding Co Ltd.е на листата на Nasdaq во Њујорк и на неговите акции затворени рамни на НАС$1.11 во средата ѕвезда град казино сиднеј телефонски број. "Иако ние се надеваме дека котација на Берзата ќе се зголеми и прошири нашите акционер база, ние сме посветени и ќе се стремиме кон постигнување на тие цели, дури и без такви листата.Ние веруваме дека нашата листата на Nasdaq Берзата ни дава со соодветна платформа за постигнување на тие цели" Iao Kun додаде.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre ѕвезда град казино сиднеј reopening.