Traduction en anglais рулет russe

казино ла estrella av patria

Енди Hornby на Главен Оперативен Директор на GVC Стопанства, број кој сака на Ladbrokes, BWin и Партија Покер меѓу нивните списокот, е да ја напушти неговата позиција да ја преземе улогата на извршниот ДИРЕКТОР на Ресторан Group plc.Откако се приклучи на групата во 2011 година, Hornby првично беше назначен како ДИРЕКТОР на Корали, се случува да се COO на Ladbrokes пред да биде назначен за заеднички COO на GVC Стопанства, кога Ladbrokes Корални се стекнува со GVC.Зборувајќи за вести, Кенет Александар, GVC е извршен ДИРЕКТОР коментира: "во Текот на последните осум години, Енди е инструментална во пресврт и раст на Ladbrokes Корални бизниси.Бизнис има навистина се трансформира под Енди и јас навистина уживав да работи со него, и би сакал да му се заблагодарам за неговата значаен придонес во Групата.Ние му честитаме на Енди за својата нова улога и сакаат него и за во иднина." Hornby самиот коментираше за својата нова улога, во која се наведува: "јас сум воодушевен да се приклучи На Ресторан Група како извршен ДИРЕКТОР на толку возбудлив време.Ова е голем бизнис, со силни брендови, посветена колеги и голем потенцијал да се развива." "Јас ја признае дека овој сектор на пазарот се соочува со значителни предизвици, но Ресторан Група има сет на повик за јадење и паб брендови кои нудат значителен потенцијал.Јас сум возбуден да имаат можност да го води тимот и со нетрпение очекуваме да излегуваат и средба колеги кога јас ќе се приклучам." Симон Рајт е и играч и набљудувач на онлајн казино индустрија за над 15 години.Неговото познавање на онлајн казино индустријата – за да ја вклучите спортски е масовна.Не многу луѓе имаат искуство или неговото знаење за онлајн коцкање.Неговото поклонување на фудбалот е исто така забележано.Тој има насликано неговата куќа сина (Chelsea) и иритира неговите соседи со локалните фудбалски песни на играта дена. traduction en anglais рулет russe.