мечка реката казино хумболт каунти

што да послужи за покер ноќ

eutsche Банка аналитичар Карен Танг рече SJM Holdings Ltd ceded својата улога како Macau лидер на пазарот во првиот квартал на 2014 година, со ривал Песоци Кина, тврдејќи 23.2 проценти на SJM е 23 проценти во првите три месеци од годината.alaxy Entertainment Group Ltd bagged на 21,2 проценти споделување на Макао игри приходи минатиот месец, во споредба со 12.8 проценти за Melco Круна Забава Ltd.ynn Macau Ltd дојде петти со 10.5% од уделот на пазарот, во пресрет на MGM Кина Holdings Ltd со 9.3 проценти, според бројките составени од страна на GGRAsia.arket-широк, Макао е казино бруто игри приходи за да Може да се постигне MOP32.35 милијарди долари (US$4.05 милијарди евра); година на година се зголемува на 9.3 проценти, рече локалните регулаторот.ај приходи се зголеми на најбавната месечна стапка гледа во четири месеци со VIP сегмент, најверојатно, да биде следење на под очекувањата, велат аналитичарите.Дека нема да биде јасно официјално додека по крајот на втората четвртина кога ќе се подели помеѓу мас-пазар и ВИП игри броеви, ќе бидат објавени од страна на Макао Гејминг Инспекција и Координација на Бирото.elco Круна падна 1,5%, Дин Macau затворена за 1,2 проценти пониска и MGM Кина акции лизна 0.56 проценти. мечка реката казино хумболт каунти.