најдобри во слот мистика bdo

бесплатно симнување на ацтеките богатство слот машина

На Макао казино пазарот доживеа рекорден пад на година на година месечни приходи по трет пат во просторот на шест месеци.Бројките објавено на февруари се 48.6% криза во периодот кој доаѓа до $2.54 bn (19.54 bn patacas) од истиот месец во 2014 година, по повод деветтиот последователен месец дека од година на година месечни вкупно е намален.Макао е најновата месечен пад има скршени претходната година на година месечен пад на 30.4% до $2.91 bn (23.29 bn patacas) во декември минатата година, која сама по себе надмина 23.2% графикон објавено во октомври.Јануари видов пазарот е година на година месечни приходи пад намалување на 17.4%.Акумулирано бруто-приход за годината, досега, стои во $5.41 bn (43.29 bn patacas), со 35.1% намалување од $8.35 bn (66.74 bn patacas), кој беше собран во истата фаза од минатата година.Минатата година го виде Macau снимање на својот прв годишен пад во приходите од евиденција започна во 2002 година, со годишно вкупно $44bn (351.5 bn patacas) се 2.6% пад од 2013 вкупно $45.2 bn.Додека минатата година, 11 последователни години на приходи, се зголемува од 2002 година беа пријавени, по законот да биде изменет за да го отворат пазарот за странските оператори во 2001 година, со што на крајот да SJM Стопанства' монопол. најдобри во слот мистика bdo.