ресторан ajia казино де монтреал

покер шансите четири од вид

Лас Вегас е Станица Казина е тужи панталони исклучување два веб-сајтови за наводно cybersquatting и трговски права за здружување Станица трговски марки со онлајн коцкање бизниси.На два веб-сајтови во прашање се еден со Рајан Марфи на Велика Британија, stationcasinos.org; и друг ентитет наречен С ресторан ajia казино де монтреал.
Л Претпријатија, кои според Станица адвокати, наводно поврзани со име на домен vegasstationcasino.com.Двете лица се тужен посебно во U покер шансите за секоја рака. Окружниот Суд за Невада и според Станица адвокатите на stationcasinos.org име линкови на разни веб-сајтови, вклучувајќи онлајн игри на сајт www.onlinevegas.com покер шансите рака сила калкулатор excel лист.

The суштината на тужба е дека со регистрирање и користење на името на доменот што содржи Станица Казина, трговски марки, обвинетите се обидуваат да се пласирам на добра волја Станица Казина се вградени во овие знаци.Во двете тужби тоа се тврди дека целта на сајтови во прашање беше да ги намамат далеку потенцијалните посетители во Лас Вегас, а тоа е нешто што едноставно не може да се извлечеш со, посебно сега со тековната економска состојба на Грев Градот.Оваа тужба секако треба да служи како предупредување за секој веб-сајт оператори поврзани со онлајн коцкање бизнис се обидува да ги одберат исклучување на врвот од Вегас, може да се очекува тимот на висок напојува адвокати на вашиот задник.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер шансите четири од вид.