како да се победи на слот машини во оклахома

без депозит бонус кодови за bovada казино

Велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија (UKGC) го најави дека Skybet е казни £1m како резултат на компанијата 'неуспехот да се заштитат ранливите клиенти.Во својата истрага, на UKGC наоѓаат три одделни прекршоци на прописите, првиот беше каде 736 склучени бракови само-исклучени клиенти успеа да се отвори двојни кориснички сметки да им дозволи да продолжат да се коцка помеѓу ноември 2014 година и 2017.Вториот прекршување кога околу 50.000 претходно само исклучени клиенти неточно примени на маркетинг материјал, или во форма на пораки, текстови, или мобилен телефон стан притисни известувања и конечниот прекршување на прописите случи кога 36,748 само-исклучени клиенти не имаат средства пренесени назад по затворањето на нивните сметки.Изрекување на парична казна, Ричард Вотсон, UKGC Програма на Директорот, рече дека "Ова е сериозна слабост влијаат на илјадници потенцијално ранливи клиенти и г 1m казна пакет треба да служи како предупредување за сите коцкање бизниси."Заштита на потрошувачите од коцкање поврзани со штета е приоритет за нас и каде можеме да видиме оператори не успеаја во нивната одговорност е да ги задржи своите клиенти безбедно ние ќе ги тешка акција како да се победи на слот машини во оклахома.
Skybet пријавени прашања до нас брзо, соработуваа со нас и е донесена оваа истрагата сериозно." Како дел од договорениот аранжман со UKGC, Небото Обложување и Игри ќе плати казна пакет на г 1,008,600, која вклучува плаќање на £750,000 на добротворни организации за одговорен причини во рамките на парична казна.Одговарајќи на ова утро Коцкање Комисија соопштение од страна на издавање на изјавата на веб-страницата на друштвото, Ричард Флинт, Главен Извршен директор на Небото Обложување & Игри, рече: "Ние секогаш имале одговорен коцкање и играч заштита многу сериозно, но овој инцидент покажа дека ни е потребно да се направи повеќе.Кога го забележале ова прашање ние про-активно известен Коцкање Комисија и работеле за да ги подобриме нашите процеси за да се избегне ова се случува повторно."Ние може и треба да се направи тоа потешко за само-исклучените потрошувачи да го отворите двојни кориснички сметки со нас и за тоа што ни е жал.Ние целосно се согласувам со Коцкање Комисијата наоди и ќе се донира на договорена сума на добротворни организации за општествено одговорни цели."Во ноември 2017, Skybet потпиша мулти-милион фунти договор да ги прошират своите спонзорство на англискиот Фудбалски Лиги додека 2023-24, со provisio да вклучуваат повеќе одговорни коцкање коса.Овој најнов развој, се чини, да летаат во лицето на таа порака и потенцијално би можеле да му наштетат на бизнис на подолг рок. како да се победи на слот машини во јужна африка.