Ds lite 1 слот не работи

вистински пари казино стан без Депозит

Највисоко оценет во-игра платформа снабдувач за рекламни, игра програмери, и агенции, Adverty, најави нова реклама опција, кој бил измислен од страна на брендот.Познато и како " Во-Мени, ова во играта бренд рекламирање формат започна и им овозможува на корисниците да додадете релевантни IAB екранот банер реклами до менито на екранот се наоѓаат во-помеѓу игри акции.Новата реклама единица со Во-Игра формат создава производ suite за лесна ад решенија во играта помага да се обезбеди базирани на успешност реклами, како и промовирање на бренд свест.Интерактивните Реклами На нов производ е интерактивна, изложување на брендот, заедно со обезбедување на повик за акција.Огласувачите можат да го користат Во Менито за реклами, да покажат бренд пораки, како и акции кои ќе го изберат.Прилагодувањето карактеристики се голема, вклучувајќи ги и креирање директен пристап до купување.Патент-очекување на ад технологија се користи од страна на Adverty им овозможува на корисниците да остане во игра додека се уште не учествува во ад искуство.Основач и извршен ДИРЕКТОР на Adverty, Никлас Bakos, го коментираше новиот производ, се наведува Во-Мени реклами се компатибилни со традиционален формат на купување на програмски ад инвентар.Сепак, со Во-Мени, што е нов и релативно неистражен медиумски канал на мобилни игри да пристапите ds lite 1 слот не работи. Bakos рече: "голем потенцијал тука е огромна и ние очекуваме дека на раст да биде брза." Новите Индустриски Стандарди Adverty работи на создавање на нови индустриски стандарди за во-игра рекламирање.Тие имаат изградено односи со IAB како и IAB Европа, IAB велика БРИТАНИЈА, IAB Техника Лаборатории и IAB Шведска да работат на стандарди.Компанијата смета дека програмските медиуми купување ќе продолжи да расте и да се вклучуваат во стан простор можности.Ова ќе биде заедно со моменталниот фокус на веб реклами вистински пари бонус без Депозит онлајн казино.

Adverty проценува дека Во Менито за преглед ќе бидат вклучени во својата игра портфолио од почетокот на следната година.Инди игра гарсониери и врвот игра издавачи се разгледуваат Во Менито, обезбедување на претежно позитивни повратни информации во врска со производот. вистински пари казино бонуси без Депозит.