дакота магија казино голф

5 10 покер купи во

Во Сезоната јас, Philipp Gruissem поразен 23 учесници да се земе дома на седум слика резултат.Оваа година немаше еден германски играч во областа.Областа се состои од Mercier, Кети Lehne, Antonio Esfandiari, Olivier Busquet, Џеф Бруто, Мајкл Singh, Бил Perkins, Talal Shakerchi, Дан Colman, Алекс Torelli и Тони Guglietti.Тоа беше скап време за Lehne (2 x куршуми во вредност од $200k), Perkins ($200k) и Esfandiari ($300k), и може да се види како три куршуми цена Волшебник како тој играше најмногу на турнири што седеше во неговите гаќи.Ден 1 заврши со девет играчи останатите во турнир.Џеф Бруто и Мајкл Singh и елиминирани. Kitts Резултати 1.Џејсон Mercier – $727,500 2 дакота магија казино голф. Џејсон Mercier порази извршен ДИРЕКТОР & Претседателот на Сонцето Брег Ресурси, Кети Lehne, да се земе $727,500 првата награда на Светската Покер Турнеја Alpha8 настанот во Св дакота магија казино hankinson nd настани. Torelli е прво да се оди, кога тој истрча ATss во џеб седум на Busquet.Кец на flop даде Torelli кратка да доведе до трета седум слета на крајот; а потоа Бил Perkins истрча AJo во џеб кралевите 5 блек џек маси во атлантик сити. Kitts 5 10 покер купи во.
Kathy Lehne – $436,500 3.Тони Guglietti – $291,000 Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre 5 најдобри влогови во craps. Olivier Busquet го водеше завршниот девет играчи, но конечно ќе се повлече во балон позиција codice promozionale вилијам хил покер.