флорида спортски коцкање најновите вести

покер лице примерок boney m

На инаугуративната Казино Маркетинг Форум (CMF) 2016 година, ќе се одржи од 23 до 25 август во Цара Палата во Јоханесбург, Јужна Африка.Трите ден форум е фокусирана на земјата казино индустријата и нуди казино професионалци невиден можност да се поврзат и да соработуваат со мисла лидери и да се истражуваат нови идеи и решенија за постојано менување на пазарот предизвици.Форумот ветувања за да се обезбедат учесниците со длабочина преглед и дискусија можности да се откријат стабилна и иновативни пристапи за да се остане во пресрет на крива и да остане конкурентна со оптимизирање на дофат и подобрување на пазарот на стратегии за користење на дигитални и други алатки.На списокот на гости говорници претставува голем број на успешни индустрија професионалци од рамките на Јужна Африка, Амстердам, Хонг Конг и на друго место, со вредни знаења и согледувања.Вклучени меѓу нив се Madelein-Радост Özok (Група Генерален Менаџер: Маркетинг (Игри), СОНЦЕ МЕЃУНАРОДНИ), Arjan Korstjens (Предавач, ЦЕЛОСНО ИГРИ АКАДЕМИЈА, АМСТЕРДАМ), Гери Џексон (Основач и извршен ДИРЕКТОР на LOL ЗАБАВА ГРУПА, ХОНГ КОНГ), и многу повеќе.Меѓу премиерот маркетинг и технологија увид, реалниот свет стратегии, и иновации ажурирања ќе бидат опфатени: – Мобиле, Видео, Програмски, Содржина– Бренд, Комуникација, Податоци, Филијалата Маркетинг– Истражување– Директната Пошта, Промоции, FICA, POPI отколку статични настан со знаење фрлаат надвор од зад lectern и учесниците лево за да се соберат што тие можат, на настанот ќе го следат интерактивен формат олеснување на моќ разговори за доброто на оние што се прашуваат, одговарање, или по заедно.Исто така, вклучени ќе бидат неколку вмрежување сесии за учесниците да се направи нови конекции или solidify постоечките контакти и здруженија на граѓани.Две детали интензивни работилници, исто така, ќе се чуваат за да им помогне на цемент на нови и ажурирани знаења во областа на маркетингот; првиот е за почетници или како средно ниво бакшиш за CMOs, Маркетинг Менаџери, Бренд Менаџерите, Развој на Бизнис Менаџери, Менаџери за Продажба, односи со јавност и Комуникација, Менаџери, Социјални Медиумски Менаџери и Шефови на Бизнис.Втората половина ден работилница е еден Господар Класа за средно и напредно учесниците заземаат позиции како CMOs, Маркетинг Менаџери, База на податоци за Менаџери, Менаџери за Продажба, Развој на Бизнис Менаџери и Дигитални Менаџери.Форумот форматот е дизајниран за да го отклучите колективното знаење на учесниците, потпомогнат од страна на некои од најпаметните умови во областа.Форум елементи ќе бидат вклучени Звучници сесии, Ice breakers, Панел дискусии, Светот Кафе, Предизвикот вашите Врсници сесија, како и работилници флорида спортски коцкање најновите вести. CMF 2016 година се презентирани од страна на Eventus-Меѓународна независна глобалниот настан за производство на компанија со седиште во Хонг Конг и Јужна Африка.Казино Маркетинг Форумот започнува со регистрација на 8am вторник, 23 август, а завршува во 16:15 во четврток, август 25 цвеќарницата во блек џек mo.
За повеќе информации за Казино Маркетинг Форум 2016 година, ве молиме посетете:www.casinomarketingforum.com флорида данок на коцкање добивки.