казино жан-чарлс naouri последните фрли на коцки

близнаци реката казино алкохол часа

П е варијабилна казина ќе се пресели брегот во рок од три години и локалното население нема да биде дозволено во внатрешноста, според Индиската држава е главен министер.Во понеделникот, Шефот на Министерот Manohar Parrikar информираше државната законодавно собрание дека пет shipboard казина во моментов нудат услуги за коцкање на Mandovi реката сите ќе се пресели во земјата-базирани "специјална забава зона" во следните три години.Одговарајќи на прашања од опозицијата MLAs, Parrikar рече дека неговата влада е формулирање на нова игри политика која ќе се елиминира јазик осврнувајќи се на казино "садови," што се гарантира дека постоечкиот казина "ќе престане да постои." Исто така, Parrikar изјави дека новата политика ќе се наметне тешко капа на бројот на постоечките лебди казина во пет.Шести казино, на MV Среќа 7 (на сликата), трчаше aground минатиот викенд, додека се имиња на своите постојани приставане точка на Mandovi.Напори се уште се направени за отстранување на брод од sandbar на кој тоа е одмор, но Parrikar рече дека бродот ќе "никогаш не влезе на Mandovi." Parrikar рече шестиот казино "може да одат некаде на друго место, и може да работат само ако луѓето од областа немам проблем." Тоа изјава, најверојатно, ќе пропаста на MV Среќа 7 иднината, како П влада ќе ги има се обидува со години сега да се најде некој друг пловен пат за казина да го окупира, но локалните опозицијата е осудена на секоја потенцијална локација.Тоа ќе исто така, најверојатно ќе ги поттикне бродот сопственик, Златен Глобус Хотели Pvt Ltd, да поднесе правно барање за надоместок на штета.Без разлика, во три години време, сите лебди казина ќе мора да се преселат море, и Parrikar рече КПМГ консултанти биле задолжени со идентификување на идните дома на оваа нова забава зона.Владата планира да се измени 2012 Превенција на Коцкање се Дејствува за да се обезбеди локалните жители ќе се забрани влез на забава зона гејминг места казино жан-чарлс naouri последните фрли на коцки.
Parrikar, истакна дека тој би предводени забрана на локалното население во казина, но "законодавството никогаш не влезе во сила." Parrikar не можеше да се спротивстави на deflecting некои од опозицијата е да критикува врати на партиски Конгрес, под чија види постоечкиот казина беа одобрени на прво место казино жан moulin сент рафаел. Parrikar рече Конгрес имаше служи неговиот BJP владата "fait accompli" кои врзани неговите раце за да се одговори на игри за загриженост близнаци реката казино возраст да се коцка.
"Кога некое лице инвестира пари, државата има одговорност за континуитет, во право или не." Во прилог на пет лебди казина, постојат девет земјиште базирани на простор во државата, а повеќето од нив работат надвор на луксузни хотели кои ќе се грижат за излез од државата туристи.Во писмен одговор на законодавно собрание минатата недела, Parrikar бранеше гејминг индустријата како да има зголеми учеството на владата данок на каса и на локалната економија, додека без негативно влијание врз локалните криминал стапки.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre близнаци реката казино алкохол часа.