к & к покер s.р.о

што значи зборот жаргон покер значи

Макао го прошири казино лиценци за операторите MGM Кина и SJM Стопанства до 2022.Нивните сегашни лиценци беа поставени за да истекува во 2020 но Macau владата најави двата оператори ќе плати еднократен надомест на MOP200m ($25m) за да се обезбеди екстензии.До сега, Макао, владата имала остана многу тивок на оваа тема, во која се наведува тоа беше потенцијално случува да се фокусира на други области, како што се туризмот, да се зголеми приходите.Макао економијата се потпираат на казина, како и 80% од даноци се акумулираат од овие простори.Песоци Кина, Дин Макао, Галакси Забава и Melco Места & Забава на сите ќе треба да rebid ако тие сакаат нивните лиценци се обновува, што се должи на истекува во јуни 2022.Во февруари, бруто игри приходи во Макао се зголемени за 4% од година на година да MOP25.4bn ($3.14 bn).Грант Govertsen, аналитичар во Унијата Игри во Макао, е цитиран како вели лиценцата ситуација ќе влијае споделување на цени: "Ние веруваме дека екстензии треба повеќе да се направи со правење на крајна задача на лиценца rebid ситуација полесно, а во исто време прави сигурни дека на пазарот на трудот останува стабилна."Во меѓувреме, во медиумите breifing, Секретар за Економија и Финансии, Ангажирање Leong Vai Tac, покрена можноста на нов јавен тендер процес: "Кога игри концесии истекува, на Макао власт е склон да започне јавен тендер [за нови игри права]." к & к покер s.р.о.