е морска храна бар отвори во малку крик казино

107 barker улица казино нов јужен велс

Само неколку дена откако планови беа претставени Mackinaw Градските власти, Малку Траверс Bay Бендови на Odawa Индијците се надеваат да се пробие земјата на нивниот нов казино.Племето би сакал да започне со кршење на земјата на новиот објект од ноември, а потоа се заврши со првата фаза од месец Мај.Структурата би првично се 56,000 квадратни метри во големина и имаат 64 гејмерски машини.На Odawa Casino Resort, исто така е во сопственост на племето и се наоѓа само 37 милји далеку во Petoskey.Генералниот Менаџер на имотот, Ерик McLester, изјави дека казино сака да бидат добри соседи и сака да биде сопственост, кој се вклопува во со заедницата.Според McLester, племето не треба да имаат одобрение од Mackinaw Град Село, ако тие само што обезбеди Класа II игри на сајтот.Племето не е потребно да ги споделат игри приходи со заедницата во која игри ниво.Ако племето да им понуди Класа III игри, селото ќе треба да го даде своето одобрение поради Класа III игри компактен.Овој тип на договорот ќе го бараат тоа дека 2% од приходите да одат на заедницата.Состанок овој четврток е поставено да се дискутираат овие прашања. е морска храна бар отвори во малку крик казино.