до анте покер рок

stoney nakoda resort & casino kananaskis ab

Јапонски казино пазарот потенцијално би можеле да генерираат годишен бруто игри приходи (GGR) до US$20 милијарди долари – под претпоставка дека вкупно на девет казино места е дозволено да бидат изградени во различни локации, предложи Takayoshi Koike, поранешен инвестициски банкар и сега главен извршен директор на консалтинг услуги и Капитал Иновации Inc.e говореше на конференцијата panel on четврток во македон-ски Забава Покаже 2017 на развој на интегриран летувалишта (Ујп) и легализација на игри на среќа во Јапонија.р Koike рече тој верува дека Јапонската влада ќе им овозможи до девет IRs "во повеќето" да биде воспоставена во земјата, додавајќи дека претпоставката е базирана на "консензус меѓу Јапонски законодавци".Тој истакна дека сепак секоја локација, најверојатно, ќе биде домаќин на едно казино одморалиште, со веројатно кандидати се: Hokkaido, Miyagi, Chiba, Токио, Kanagawa, Осака, Tokushima и Nagasaki.apanese брокерски Номура вели во август извештајот дека казино индустријата во Јапонија со "две големи интегрирани установи" би можела да се генерираат GGR на US$7 милијарди долари годишно.etting право локалните партнерот – што Г-дин Koike опишан како "локални бизнис лидер" – ќе биде клучот за да се подобри шанси за добивање на избрани од страна на локалната самоуправа за IR лиценца, рече консултантот.apan во моментов е во процес на воведување на legalised казино индустријата во земјата.Дел од законодавство нарекува IR Имплементација на Законот е веројатно да бидат дискутирани за време на следната редовна седница на која нација парламентот во 2018, откако еден дел од законодавството што се занимаваат со проблемот коцкање е донесен, според индустрија коментатори.ollowing Јапонија предвремени парламентарни избори на 22 октомври сомнежи биле покренати дали бил решавањето на проблемот коцкање може да се пренесува во земјата парламент – тело, исто така познат како на Исхрана – во рамките на оваа година, рече Kazuaki Sasaki, вонреден професор на одделот за меѓународен туризам менаџмент на Toyo Универзитетот.р Sasaki, исто така, еден говорник во четврток е конференција панел, е, исто така, директорот на Јапонија IR (Integrated Resort) Гејминг Општество.р Sasaki рече дека сепак тој верува дека собранието има и други болни прашања да се обрати во текот на тековната посебна седница.Тоа е повеќе веројатно дека и бил решавањето на проблемот коцкање и IR Имплементација на Законот да се дискутира само следната година, додаде тој.e рекол не може се да сценарија за одобрување на соодветните сметки.Во првото сценарио, и записи може да биде одобрен од страна на Исхрана во текот на следната обичните сесија, која обично е свикана во крајот на јануари; а второто сценарио, ќе биде за сметка на решавањето на проблемот коцкање да биде усвоен во текот на обичните сесија, со IR Спроведување на Законот да биде усвоен во текот на собранието е следното вонредна седница, која обично беше во крајот на септември. до анте покер рок.