Entrainement покер слободен en ligne

не арканзас имаат коцкање казина

Извори блиски до Ladbrokes се информирани EGR списанието дека вишиот персонал во рамките на Ladbrokes' egaming поделба, вклучувајќи го и нејзиниот генерален директор, се да се напушти или да се замени со целосен опфат на reshuffling промени се очекува да бидат објавени до петок.Се очекува дека Ladbrokes ќе се објави во петокот некои од главните промени што се случуваат.Како EGR Списание извештаи, Ед Andrewes, генерален директор на egaming, ќе го оставам после речиси три години со компанијата entrainement покер слободен en ligne. Andrewes ќе биде на шест месеци преговарање, односно градинарство ја напушти каде што не ќе им биде дозволено да работат за било на Ladbrokes' директни конкуренти.Енди Харис, раководител на игри кои извештаи до Andrewes, така ќе се остави, додека Павле Witten, раководител на sportsbook во рамките на поделба ќе се преселат во некој клиент развој улога, извори реков eGR.Двете Харис и Witten се вели дека се качил за новата улога на продукт менаџер и операции, но не биле избрани за таа улога.Ова ќе наместо да одат на надворешни кандидат Edwina McDowall, претходно на Кабел & Безжична влезот надомест на марина беј песоци казино. Andrewes и Харис е отпуштање е дел од новиот главен извршен директор, Ричард Glynn е Проект Galvanise, проект што се донесени за да се затвори јазот на конкурент Вилијам Хил.Портпарол од Ladbrokes кажано EGR Списание "како дел од galvanise во тек е преглед на структурата и овие промени се дел од тој процес".Од звуците на тоа, тој процес значи промет на големо се менува од врвот до дното не аризона казина се craps.

EGR е објавено новото лице на egaming тим по очекуваните промени.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre не арканзас имаат коцкање казина.