најдобрите казино нуди без депозит

рубин слотови без депозит бонус кодот 2021

Банката на Невада Претседател и Главен Оперативен Директор на Џон Guedry е именуван за 2013 Менаџмент, Претприемништво и Технологија Одделот Alumnus на Годината од страна на Универзитетот во Невада, во Лас Вегас.На Ли Бизнис Школа на Одделот Alumnus на годишната програма е во втората година, и почести дипломираните студенти на школата за нивните достигнувања и услуги за бизнис заедницата најдобрите казино нуди без депозит. UNLV службеници ќе признае Guedry и други honorees четврток најдобрите казино нуди за постоечките клиенти. Guedry има поминато повеќе од 30 години во финансиски услуги и услуги поврзани со областа во Невада.Пред влезот на Банката на Невада, тој беше генерален извршен ДИРЕКТОР и претседател на Бизнис Банка на Невада рубин слотови без депозит бонус кодови 2021. Guedry, исто така, служи како член на одборот на Можност Село, Јавното Образование Фондацијата, Дијабетес Малолетни Фондација за Истражувања и Лас Вегас, Сад.Тој е исто така член на Лас Вегас Метро стопанската Комора и на Лас Вегас Економски Развој на Управниот Комитет рубин слотови без депозит бонус кодот 2021.
Guedry заработил неговиот додипломски студии од UNLV во бизнис менаџмент. рубин слотови без депозит бонус блог.