казино bourg d'oisans локација vehicule

лесен начин да се победи во покер

Првиот некогаш Кипар Игри Шоу, првично беше закажан за Мај во Bafra, Северна Кипар – сега ќе се одржува во Никозија, Република Кипар 20 – 21 септември 2017.

Настанот е целосно поддржан од страна на Националните Обложување Орган на Република Кипар.Настанот е во излет и промотор, Eventus Меѓународни, ќе соработуваат тесно соработува со Националните Обложување Орган за да се обезбеди настан добива целосна поддршка на Националните Игри на среќа и Казино Надзор на Комисијата, Директорот на Владата Лотарија, и сите други поврзани со регулаторните тела казино bourg d'oisans локација vehicule. Eventus Меѓународни видов следниве предности, меѓу другото, во релокација на ваков настан да се јужниот дел на поделена земја.Иако постојат казина во самопрогласената република Северен Кипар Република Кипар нуди поголема ветување за инвеститорите, како и супериорен во однос на инфраструктурата и технологијата за правење бизнис во Источниот Медитеран.Р е стратешки лоцирана со лесен пристап од Европа и Африка и понатаму се воспоставени и имплементирани на игри на регулаторната рамка која се применува и на е во согласност со Републички закони.Додавањето на овие придобивки за Кипар Игри Покаже делегати, бизнис и инвестициската клима во Кипар е во пораст.Неодамна еден конзорциум кој вклучува Macau е Melco и Хард Рок од U казино bourbonne les bains 52. беше дадена дозвола да се изгради и да работат на интегриран одморалиште во Limassol, како дел од мулти-цел комплекс вклучувајќи сместување, забава, и коцкање казино bourbonne les bains кино. Yudi Soetjiptadi, Eventus International, генерален Директор вели: "Ние сме чест да биде домаќин на овој настан, во соработка со Националниот Обложување Орган на Република Кипар, во Limassol.Настанот ќе се подобри и поголеми, дозволувајќи им на повеќе можности и со повеќе подот простор за спонзори и изложувачите.Тоа ќе привлече пошироката публика од САД, Европа иМедитеранот и ќе биде отворена да се iGaming како и Земјата врз основа казина." Г-дин Soetjiptadi додаде дека со отворањето на Кипар Игри се Покаже ќе биде предадена од страна на Ioanna Fiakkou, Претседател на Националниот Обложување Орган на Република Кипар.Г-дин лесен начин да се победи во покер. Fiakkou ќе се обрне особено внимание на одредена рамка со кои се регулира обложување и други елементи на коцкање сектор во Кипар.Понатаму презентации ќе бидат доставени од страна на разни почитува и познавања на предавачи од САД, велика БРИТАНИЈА, и Јужна Африка.За повеќе информации за регистрација, изложба и можности за спонзорирање ве молиме посетете ја www.cyprusgamingshow.com Овој член се ажурира за да ја одрази датумот и местото на одржување промена.