најдобриот онлајн казино сад вистински пари

boomtown казино вклучена во њу орлеанс

Три нови оператори се поставени да се приклучат на шведската онлајн пазар. Spelinpektionen, владата модератор за коцкање, има дадено iGaming лиценци за Бел Казино, FT Дива Казино и Premiergaming, според iGamingBusiness извештај.На Malta-базирани Premiergaming сега има дозвола да понуди онлајн коцкање и обложување услуги за Prontocasino.com, Prontocasino.se, Premierlivecasino.com, Premierlivecasino.se, Prontobingo.com, Prontobingo.se, Prontoodds.com и Prontoodds.se најдобриот онлајн казино сад вистински пари.
FT Дива Казино лиценца опфаќа земјиште базирани на комерцијални казино игри, и Бел Казино е лиценциран да понуди брод базирани игри услуги.Со овие три нови дополнувања, Spelinpektionen сега лиценцирани вкупно 69 оператори во земјата.На liberalized, регулирани коцкање пазарот официјално отворен на 1 јануари 2019 boomtown казино вклучена телефонски број. Овие нови оператори да влезат на пазарот и покрај најновите вести дека Швеѓаните имаат мнозинство негативниот став на коцкање индустрија, со само 25% покажува наклонет поглед.Еден месец во регулирани коцкање, 77% се уште непознат, на нова лиценца шема.Како коцкање станува се повеќе се застапени со повеќе оператори додадена на простор, тие се или случува да научат брзо.Владата регулаторот го прави својот дел да се направи најдобро првиот впечаток.Минатиот месец, Spelinpektionen издаде јавни предупредувања до сите на нивните имателите на одобренија и дозволи да се осигура дека тие согласност на сите на своите обврски и регулаторните режим, или се соочуваат со казни, вклучувајќи и парични казни и губење на лиценца.Предупредувањето беше неопходно како некои оператори не се појави да биде со исклучок на клиентите кои се пријавиле за самоисклучување се регистрирате, отворањето на регулаторот да непријатни обвинувањата на дозволувајќи им на коцкање зависност оди неконтролираниот.Не дури две недели во новиот режим, околу 10,000 Швеѓаните го одбрал за да се само-се исклучат од коцкање преку регистарот.Овие три нови оператори се прво да се приклучат на имателите на пазарот од кои последниот круг на јавни предупредувања се издадени boomtown казино вклучена biloxi мисисипи. Spelinpektionen чини сигурни доволно во извршувањето на нивните оператори да се продолжи со проширување на имателите на пазарот.Тоа е добра работа премногу, како туркање оператори во решен пазар е речиси секогаш најлош случај за сите инволвирани.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre boomtown казино вклучена во њу орлеанс.