е дива роза казино во ајова се отвори

казино во funchal дрво португалија

Виетнам е прилично сериозен за напукнување долу на нелегално коцкање во земјата, толку многу што дури и познати личности, не се над кавгата и ќе се третираат на ист начин, ако тие се фатени се прави нешто против законот.Виетнамски оперски пејач Ким Tu Долго (вистинско име: Hoang Ким Долго), покажа дека надвор на потешкиот начин, по што тој, заедно со две други уметници, беа вклучени во 27 апсења полицијата во Vinh Долго Провинција изврши по raiding коцкање ден се наоѓа внатре во брод закотвени во Тен Дин Rivulet.Во прилог на апсења, локалните власти, исто така одземена коцкање реквизити од сцената, вклучувајќи и еден пар на карти за играње, 22 коцки, и пари во вредност од во близина на VND69 милиони евра, што е околу $3,250 врз основа на тековниот девизен курс е дива роза казино во ајова се отвори. 28 мобилни телефони, кои припаѓаат на уапсени коцкари, исто така, беа земени, како што биле $1,345 и VND335 милиони евра, пари кои полицијата рече дека му припаѓа на познатиот пејач.Долг на крајот беше објавен на кауција откако полицијата го зеде неговото оправдување изјава.Долго тврдеа дека тој не оди на ден со намера за коцкање, но да се погледне за неговиот возач во шлеп.Коцкари потоа се поканети да се приклучат во за забава "за среќа" и пред долго време, полицијата на местото на настанот да се пробие до рече "забава".Интересно, Долго е изјава беше во целосен контраст од изјавите на останатите уапсени коцкари, од кои многумина призна дека Долго време беше чест коцкар и играше со нив, далеку повеќе отколку на пејачката сакаше да го признаат.Човекот може да биде добар пејач, но тој сигурно не звучи како секој добар во се убедливо со неговите изјави.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre е дива казино legit reddit.