шансите на губење на 12 блек џек рацете во ред

најдобрите казино во sioux град вс

CalvinAyre.com има научено Рекламирање Стандарди Орган (АС) ќе се спроведува формална истрага во Paddy Power рекламна кампања.Ние контактираше со АС порано и денес по сослушувањето гласини тие ќе бидат проучување на кампањата и Мет Вилсон, притиснете службеник на АС, потврди дека тие би "примени 360 поплаки за ТВ реклама за Paddy Power саладин." "Членовите на јавноста се противи дека огласот е неодговорно и навредливо, затоа што тие сметаат дека тоа е transphobic и понижувачко кон transgendered луѓе и жени", изјави тој CalvinAyre.com.Вилсон, исто така, потврди: "Ние имаме започна формална истрага и ќе се објавуваат нашите наоди во догледно време." На furor почна по Ирското фирмата нова реклама за Дами Ден емитувана во сабота и вети дека ќе се направи состанок "дури и повеќе возбудлив, со додавање на некои убави transgendered дами: на самото Место на stallions од mares." Тоа не е прв пат Paddy е критикувана од страна на потрошувачите по имаше uproar во текот на еден конкурс, каде што еден слеп човек се појави да се започне една мачка.Некои луѓе може да се најдат овие недвижности офанзива, но тие се водат за исчезнати точка дека сите тие се е малку забава.Јазикот во образ е многу тема овде и тоа е тешко најголемото изненадување во светот дека дури 360 луѓе се жалат.Главниот дел за Paddy е дека голем дел од демографските тие се со цел да удри ќе виделе на хумор во огласот и ќе се отвори сметка, како резултат.Ние контактирани Paddy Power за коментар, но тие не беа во можност да се вратам на нас пред член отиде онлајн.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre шансите на губење на 12 блек џек рацете во ред.