е министерство за финансии казино отворен на велики петок

texas holdem app for ipad free

anagement коментари за четвртиот квартал контракција во ВИП за бизнис во Макао зеде некои од сјај за исклучување на третата четвртина резултати на Дин Места Ltd, рече неколку брокерски куќи во белешки издадени по заработка конференциски повик во средата.ynn Места е родител на Дин Macau Ltd, која работи одморалиште на тоа име на градот е полуостров, и Дин Палата на Cotai.e додаде: "Она што го видовме пост-Златна Недела е забавување.И го видовме тоа во одредена во премиум крајот на бизнис: премиум маса, премија слотови; и ВИП и тоа е местото каде што огромното мнозинство на нашите EBITDA [заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација] доаѓа од." ynn Macau Ltd акции изгуби речиси 10 проценти во вредност текот четврток тргување во Хонг Конг, затворање на HKD17.06 (US$2.18).Акции на Дин Места dove 13.1 проценти четврток, затворање во US$99.02. р Maddox, исто така, обезбедени од САД$3.3 милиони САД$3.7 милиони дневно EBITDA насоки за четвртиот квартал во Макао е министерство за финансии казино отворен на велики петок. Во midpoint," оние личности се подразбираат четвртиот квартал сопственост EBITDA на околу "US$322 милиони евра", напишал Карло Santarelli и Дени Valoy на Дојче Банка Хартии од вредност Ад е tropicana казино evansville во индијана отвори. За одржи-приспособена основа, [на групата] Macau сопственост EBITDA е US$4.2 милиони евра во третиот квартал 2018, а со тоа се кажува а 17 проценти од четврт-на-квартал пад во четвртиот квартал, и покрај корист на Златна Недела," аналитичарите додаде.ynn Macau беше доставена "силна третиот квартал", но "конзервативна водство" за четвртиот квартал создал "негативни overhang во блиска", изјави во четврток белешка издадена од Хонг Конг од страна на брокерски Sanford В texas holdem app for beginners.

Bernstein Ltd.или недели сега вишите менаџери во Макао казино пазарот се спомене Кинески доверба на потрошувачите – среде сад-Кина трговија војна – како фактор во можно омекнување или забавување на побарувачката.р Billings рече: "Тоа е навистина премиум сегмент каде што имаше мал пад во доверба." e додаде: "Како и секој е по просторот за повеќе од 10 години сега се знае, тоа е привремен, но потребно е малку време за да се добие што доверба назад." е додадена подоцна за време на повикот: "Ние сме многу големи верници на долг рок во Макао и ако има повлекување за три месеци, шест месеци, девет месеци – не се сигурни што тоа е [да биде] – ние сме биле преку тие.Она што знаеме е дека основните побарувачката за овој бизнис е многу силна." acau може да биде "прв да се повлече" во посилно тргување пати, но исто така беше "прво да се прошири како ќе излезе на овие slowdowns," истакна Г-дин Maddox.apanese брокерски Номура вели дека "инвеститори ќе бидат оставени се прашувам дали сите оператори во Макао имаат outlook пост Златна Недела како downbeat како Wynn е".nalysts Хари Кертис, Даниел Адам и Брајан Dobson сепак се споменува дека најверојатно четвртиот квартал контракција беше "циклични и не структурни како во 2014-2015 кога Пекинг беше спроведување на прописите за спречување на недозволени и распространетост на локалната самоуправа корупцијата".eutsche Банката аналитичари рече дека додека Дин група водство на четвртиот квартал беше конзервативна, банката верува на Дин група се "прави помалку на пазарот бруто игри приходи повик, и повеќе повик во составот на сопствен бизнис, во кој VIP и премиум маса се неразвиена поширок пазар, и како такви, Дин е веројатно да изгуби споделување".eutsche Банка, исто така, забележа имаше и "многу дискусија" на Макао планови за развој на заработка повик texas holdem app for ipad free. "Ние прашањето колку од тоа доаѓа до реализација", рече институцијата аналитичарите.nion Игри Хартии од вредност Asia Ltd, рече во четвртокот имајте на ум дека четвртиот квартал 2018 и првиот квартал 2019 "ќе биде најголем предизвик за Дин" texas holdem app for real money.
Ние се прилагодат нашите очекувања за следните две четвртини, што резултира во US$3.8 милиони EBITDA/ден кандидира стапка на следната година, или 2019 надолу 8.5 проценти од година на година, а ние се претпоставува враќање кон раст во 2020 година," напиша аналитичар Грант Govertsen. змеј потрагата 11 казино octagonia џекпот.