земјата клуб

казино watergarden мени

acau е казино бруто игри приходи (GGR) за јули падна од 3.6 проценти од година на година да MOP28.4 милијарди долари (US$3.56 милијарди долари), градот Гејминг Инспекција и Координација Бирото, рече во петок.nalysts рече дека 2014 година ФИФА Светското Првенство имаше влијание врз GGR во Макао, како коцкари се сврте своето внимание и wagers на меѓународен фудбалски турнир.Месецот додека трае турнирот заврши на 13 јули земјата клуб.

acau е акумулирано вкупно казино игри приходи за годината до 31 јули е MOP221.5 милијарди долари, една година на година раст на 10.2 проценти, рече на градот игри регулатор во петок.nalysts на Credit Suisse се вели во почетокот на јули, на мас пазар GGR во Макао може да се зголеми за 34 проценти оваа година и 27 проценти во 2015 година казино телефонски број. Банката верува Macau гејминг индустријата има дно во јуни земјата клуб. IP baccarat во првата половина на 2014 година изнесува 62% од сите казино GGR во Макао.Приходи од ВИП игра беше до 3,3 проценти година на година да MOP119.7 милијарди во првите шест месеци од годината, според официјалните податоци објавен претходно овој месец.Спротивно на тоа, масовните пазарот на приходите беше до 32% од година на година во истиот период. казино watergarden мени.