казино солт лејк сити јута

онлајн покер турнир се игра со пријатели за слободни

Сребро Наследство Група Австралиски-базирани игри оператор, најави преку поднесување на Австралиската Хартии од вредност, што дополнително финансирање за нивните Nepalese подружница, Еден Тигар, е обезбедено.Дополнителните средства ќе изнесува NPR510mn ($5m) и ќе оди развојот на нивниот нов авто успеа Nepalese одморалиште, Тигар Палата Bhairahawa.Одморалиштето сам по себе е во сендвич меѓу двете светски наследства и има за цел да ги "трансформира Јужна Азија казино забава пејзаж".Сребро Наследство Група веќе поседува две казина во Југоисточна Азија се наоѓа во Виетнам и Непал.Сепак, Тигар Палата ќе биде првата која е самостојно управувани.Што се однесува до она што посебно средствата ќе се користи за, на компании-Australian Securities Exchange извештај рече: "пејд US$2.0 m од US$20 милиони извонредна обврзници, што се издава на Сребро Наследство Ltd на 26 август 2016 година, на или околу 25 август, 2017".Казино оператори, исто така, објави дека Премиерот Комерцијална Банка ќе стане 4 банкарскиот синдикатот за поддршка на изградбата.Сребро Наследство Група додаде: "Со непосреден ефект, постоечката syndicated банкарскиот објект на NPR750m ќе се зголеми за NPR360m, пред да се додаде на постоечки кредит на завршување на одредени административни процедури, вклучувајќи ре-mortgaging земјиште во Тигар Палата Места Bhairahawa во полза на продолжен синдикатот".Мостот кредити ќе бидат поставени во 13% каматна стапка на квартални исплати.Веќе постоечки кредити, исто така, ќе се зголеми во интерес од 10.5% на 12%.На денот на плаќања ќе остане иста како и вкупниот број на плаќања.Среброто Наследство Група ќе биде надевајќи се дека на вест треба да го решат нерви и обезбеди на луѓето дека тие ќе почнат да отвораат своите врати делумно, во септември.Во првата фаза ќе се види над 100 соби и две вили отворањето со поглед на проширување на 400 во идните фази. казино солт лејк сити јута.